Anouk Hoogendijk deelt prachtige foto: 'Laatste loodjes'
Zie ook:
Delen

Anouk Hoogendijk deelt prachtige foto: ‘Laatste loodjes’

Het wordt voor Anouk nu ook spannend. De laatste weken van haar zwangerschap zijn ingegaan en zij kan rustig gaan beginnen met aftellen.

Anouk Hoogendijk

Anouk Hoogendijk kennen we allemaal als voormalig voetbalster voor teams als Utrecht, Ajax en het Nederlands elftal. Anouk besloot in 2017 te stoppen met voetbal, maar zij schuift nog wel regelmatig aan bij programma’s als het over sport gaat. Anouk en haar vriend Pieter genieten momenteel volop van hun zoontje Sonny en zij zijn samen aan het wachten op een klein broertje voor hem.

Laatste loodjes

Nadat Anouk vorig jaar december bekend heeft gemaakt dat zij een miskraam heeft gehad, is zij een tijdje ontzettend verdrietig en in diepe rouw geweest. Haar verdriet werd in juni omgezet in nieuw geluk, want Anouk maakte toen bekend opnieuw zwanger te zijn en iets later liet zij vol trots weten dat ook dit een jongen zou worden. ‘I’m gonna be a boysmom and I love it’, schreef zij destijds bij de foto. Nu deelt Anouk een prachtige foto die is gemaakt tijdens haar zwangerschapsshoot. Samen met haar lieve zoontje poseert zij op de eerste foto. Op de tweede foto laat Anouk haar groeiende babybuik zien. Hierbij schrijft Anouk dat zij alweer 35 weken is. De laatste weken zijn nu echt aangebroken voor Anouk. Zij, Pieter en Sonny kunnen beginnen met aftellen. Wat een prachtige foto’s deelt zij. Wij wensen Anouk succes met de laatste loodjes!

https://www.instagram.com/p/CjXvgCejv1I/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Anouk Hoogendijk.

Delen

Meer over Anouk Hoogendijk

SMELT: Pasgeboren zoontje Anouk Hoogendijk steelt nu al alle harten met kuiltje in zijn wang
SMELT: Pasgeboren zoontje Anouk Hoogendijk steelt nu al alle harten met kuiltje in zijn wang
ZIEN: Anouk Hoogendijk opnieuw moeder geworden: 'Kan het nog steeds niet bevatten'
ZIEN: Anouk Hoogendijk opnieuw moeder geworden: ‘Kan het nog steeds niet bevatten’
Lees alle artikelen over Anouk Hoogendijk