100%NL Magazine Anouk
Zie ook:
Delen

ZIEN: Anouk stroomt over van liefde: ‘Zoooo trots op je!’

Zangeres Anouk stroomt over van liefde en trots nadat haar dochter Phoenix een geweldig aanbod heeft gehad.

Anouk

Ze heeft haar mond in het midden en is niet bang om te zeggen wat ze van iets vindt: Anouk. De zangeres heeft talloze hits op haar naam staan en is dan ook een van de bekendste zangeressen die ons land rijk is.

Maar ze zingt niet alleen, ook duikt ze regelmatig op in verschillende tv-programma’s. Een lange tijd was ze coach bij The Voice of Holland. Maar nadat alle misstanden rondom The Voice of Holland naar buiten kwamen besloot Anouk dat het genoeg was, en stopte als coach.

Kinderen

Gelukkig hoeft Anouk niet stil te zitten want ze is naast haar werkzaamheden ook nog eens moeder van maar liefst 6 kinderen! ZES! Haar oudste drie kinderen kreeg ze met haar ex Remon Stotijn. Haar vierde kind, zoon Jesiah, kreeg ze met rapper Unorthadox. Vervolgens kreeg ze met haar ex Seraino zoon Sion. Foto’s van Anouk’s kinderen zie je hier!

Geweldig aanbod

Phoenix Stotijn is de oudste dochter van Anouk. Ze is super sportief en blinkt uit in basketbal. Phoenix woont tegenwoordig dan ook niet meer in Nederland, maar in Amerika, om haar droom te achtervolgen.

En het zal je niet verbazen, maar Phoenix is on fire! Op Instagram valt te lezen dat Phoenix een geweldig aanbod heeft gehad van Texas Tech, om daar te basketballen. Anouk deelt het bericht op haar Instagram en is apetrots. ‘Zooooooooo trots op je mijn liefde!’, schrijft ze bij het bericht.

Ook een leuk feitje om te weten: Phoenix is niet de enige in het gezin van Anouk met een groot talent voor basketbal. Ook zoon Benjahmin is super talentvol en woont inmiddels ook in Amerika om zijn basketbaldroom waar te maken.

Bron en Beeld: Instagram Anouk

Delen

Meer over Anouk

Anouk laat van zich horen na schokkend bericht en ontvangt lovende reacties
Anouk laat van zich horen na schokkend bericht en ontvangt lovende reacties
HUH? Anouk deelt schokkend bericht en dat roept veel vragen op
HUH? Anouk deelt schokkend bericht en dat roept veel vragen op
Lees alle artikelen over Anouk