100%NL Magazine Anouk ANP
Zie ook:
Delen

Anouk deelt zeldzame beelden van haar twee dochters!

Zangeres Anouk heeft in totaal zes kinderen, waarvan twee dochters. Op haar Instagram deelt Anouk zeldzame beelden van haar twee dochters!

Twee dochters

Anouk heeft maar liefst zes kinderen! Ze heeft 4 zoons en twee dochters: Benjahmin, Elijah, Jesiah en Sion en dochters Phoenix en Jelizah Rose. Haar oudste zoon Benjahmin is alweer 18 jaar en haar jongste dochter is 4 jaar oud.

Anouk is een privé persoon en deelt bijna nooit foto’s van haar kinderen. Toch maakte ze afgelopen week een uitzondering en postte ze twee hele lieve foto’s van haar twee dochters. Wat een schatjes zijn het!

Verloofde Dominique

Anouk kreeg haar jongste dochter Jelizah Rose samen met haar huidige vriend Dominique. En vriend is alweer achterhaald, want Dominique is Anouk’s verloofde! Vorig jaar trok Anouk de stoute schoenen aan en besloot ze om Dominique ten huwelijk te vragen.

Ze vertelde destijds: ‘Om eerlijk te zijn kon ik niet wachten om zijn allergrootste wens in vervulling te laten gaan. Om alles te regelen en het ook nog eens geheim te houden was best een uitdaging, maar het is gelukt! Het was fantastisch.’ De beelden van het romantische aanzoek zie je hier.

Beeld: ANP/Patrick Harderwijk, Bron: Instagram Anouk

Delen

Meer over Anouk

ZIEN: Anouk zet 19 jaar jongere man op bijzondere wijze in het zonnetje
ZIEN: Anouk zet 19 jaar jongere man op bijzondere wijze in het zonnetje
WOW: Anouk verrast volgers met foto van gigantische sixpack
WOW: Anouk verrast volgers met foto van gigantische sixpack
Lees alle artikelen over Anouk