100%NL Magazine Antje Monteiro
Zie ook:
Delen

Antje Monteiro schrijft haar eerste boek ‘….EN DOOR’

Het is een hele speciale dag vandaag voor Antje Monteiro. Vandaag lanceert zij haar allereerste boek '...EN DOOR'.

Vol trots laat Antje haar fans weten dat zij een autobiografie heeft geschreven. Het leven van Antje leest als een roman. Kind van reizigers, alleenstaande ouder, zangeres, tv personality, musicalster én zakenvrouw. Ondanks alle tegenslagen in haar leven blijft Antje hartstikke positief, en dat valt terug te lezen in het boek.

In haar eerste boek ‘…EN DOOR’ vertelt Antje haar aangrijpende levensverhaal en geeft ze tips en tricks voor een positieve mindset. Antje: ‘Ik heb veel wegen bewandeld, de succesvolle, de verdrietige, de angstige en de minder succesvolle. En ik heb de formule voor geluk gevonden. ⁠⁠Deze deel ik graag met jou. Zodat ook jij kunt ervaren dat geluk dichterbij is dan je denkt. ⁠⁠Mijn allereerste boek ‘… EN DOOR’ over hoe tegenslag je geluk niet in de weg hoeft te staan, is vanaf nu te bestellen!’

Drive-through boeklancering

Antje’s boek ‘…EN DOOR’ is verkrijgbaar vanaf 4 februari tijdens de eerste drive-through boeklancering! In een speciale drive-through kan iedereen zijn of haar boek ophalen én dit persoonlijk laten signeren door Antje zelf. Hoe gaaf is dat!

Je koopt het boek ‘…EN DOOR’ hier!

100%NL Magazine Antje Monteiro

Delen

Meer over Antje Monteiro

Antje Monteiro deelt emotioneel bericht: 'Vergeten zullen we jou nooit'
Antje Monteiro deelt emotioneel bericht: ‘Vergeten zullen we jou nooit’
Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Lees alle artikelen over Antje Monteiro