100%NL Magazine Art Rooijakkers
Zie ook:
Delen

Art Rooijakkers opnieuw gelukkig in de liefde

Presentator Art Rooijakkers besloot in 2021 te scheiden van zijn ex. Momenteel is hij alweer een tijdje gelukkig in de liefde.

Art Rooijakkers

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk allemaal als de presentator van verschillende tv-programma’s. Zo presenteerde hij jarenlang Wie is de Mol, genoten we een tijdje van Rooijakkers over de Vloer en presenteert hij sinds twee jaar ook B&B Vol Liefde.

Art is niet van de buis weg te denken! En dat is maar goed ook, want de kijkers voor de buis kunnen geen genoeg krijgen van Art. Toch is hij even een tijdje offline geweest in verband met stemproblemen. Zijn stem viel weg en hij kon daardoor zijn werk niet alleen zijn werk niet meer uitvoeren, ook kon hij zijn kinderen geen boekje meer voorlezen.

Liefde

Art had tot de zomer van 2021 een relatie met Andrea. Dit liefdesavontuur duurde 20 jaar en in die tijd kreeg het stel een tweeling, Puk en Keesje. Het stel ging als vrienden uit elkaar, om zo de opvoeding van hun kinderen zo goed mogelijk te laten verlopen. Tot vandaag wist niemand of Art opnieuw gelukkig was geworden in de liefde, maar het blijkt dat hij al een tijdje in de wolken is. Art’s management liet aan ANP weten dat hij ‘al een poosje’ verliefd is. De gelukkige vrouw heet Karlijn. Meer heeft hij er nog niet over verteld, maar dat het leuk is, staat vast. Geniet van deze mooie tijd en elkaar, Art en Karlijn.

Bron en Beeld: ANP en Shownieuws.

Delen

Meer over Art Rooijakkers

Binnenkijken in de prachtige woning van Art Rooijakkers
Binnenkijken in de prachtige woning van Art Rooijakkers
Op déze plek slapen Art en Nicolette tijden Expeditie Robinson
Op déze plek slapen Art en Nicolette tijden Expeditie Robinson
Lees alle artikelen over Art Rooijakkers