100%NL Magazine Lauren Verster
Zie ook:
Delen

BABYNIEUWS: Lauren Verster bevallen van derde kindje

Wederom geweldig babynieuws in showbizzland. Dit keer is het Lauren Verster die is bevallen van een kleintje. Wat een geluk!

Lauren Verster

Lauren Verster is bekend als Nederlands presentatrice en programmamaakster. Lauren heeft veel verschillende programma’s gepresenteerd en is nog steeds actief op tv. Zij heeft jarenlang een relatie gehad met Jort Kelder, maar is tussendoor verliefd geworden op haar grote liefde Jasper Diepeveen. Met hem heeft zij al twee dochters en nu is daar een jongen bijgekomen.

Kindje

Vandaag deelt Lauren het geweldige nieuws op Instagram dat zij voor de derde keer moeder is geworden. Dit keer is het een jongen geworden en zijn naam is Louis. De foto’s die zij erbij deelt zijn echt om bij weg te smelten. ‘Baby Louis is geboren! Hij ruikt heerlijk, en ik vind ‘m sowieso de bom. Ben weer helemaal verliefd, snuffel steeds aan zijn wangetjes. Nu met z’n vijven (Ps niet vernoemd naar van Gaal ofzo hoor, da’s toeval:) Psps een jongetje dus, en hij heeft hier thuis 3 moeders (ik en twee zorgende zussen), schrijft zij onder de foto’s. Wat een schatje en wat een geluk. Van harte gefeliciteerd met jullie kleine jongen, Lauren!

https://www.instagram.com/p/ClgYxNpouzM/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Lauren Verster

Delen

Meer over Lauren Verster

ZIEN: Lauren Verster poseert met zoontje en het is écht om bij weg te smelten
ZIEN: Lauren Verster poseert met zoontje en het is écht om bij weg te smelten
Lauren Verster zaait verwarring rondom de vader van haar zoontje met déze foto
Lauren Verster zaait verwarring rondom de vader van haar zoontje met déze foto
Lees alle artikelen over Lauren Verster