100%NL Magazine Bas Smit

Bas Smit doet bizarre aankoop en volgers zijn in shock

Dat Bas wekelijks de gekste aankopen doet, is geen nieuwtje meer. Wat hij steeds koopt en waar hij iedereen mee verrast, wel. Dit keer weet hij zichzelf weer te overtreffen.

Bas Smit en Nicolette van Dam

Bas Smit en Nicolette van Dam zijn alweer ruim 7 jaar gelukkig getrouwd. Samen hebben ze twee prachtige dochters: Lola-Lily en Kiki-Kate.

In huize Smit is niet langer Nicolette van Dam de BN’er, nee, haar man Bas Smit hoort daar ook bij! Sinds een paar jaar is ook hij in de spotlights gestapt en daar geniet hij met volle teugen van!

Bizarre aankoop

Bas Smit deelt dagelijks leuke foto’s en video’s op Instagram, maar ook plaatst hij veel over zijn gekke aankopen. Bas test regelmatig producten en dit deelt hij met zijn volgers. Ook is het geen nieuwtje dat Bas gek is op nieuwe schoenen. Hij koopt zo nu en dan een paar sneakers die nog niet op de markt zijn, een gekke vorm hebben of immens lelijk zijn. Zijn nieuwe schoenen hebben dat allemaal. Op Instagram plaatst hij een video van zijn nieuwste paar Nike sneakers en hij zegt het zelf al: ‘Heb een paar Nikes gekocht die zooooo lelijk zijn’. Daar zijn wij het helemaal mee eens. De groene, behaarde sneaker met zilveren onderkant is er een die iedereen voorbij zal lopen wanneer ze in een winkel staan. Bas is degene die ze dan juíst graag wil hebben. Ook al is hij nu op vakantie in Spanje. ‘Zitten zelfs instructies bij hoe je ze moet trimmen. Thuis moeten ze even wennen, maar doordat je ze eindeloos kan combineren zullen ze wel bijdraaien. Thnx @don.exclusive voor het onmogelijke mogelijk maken en zelfs in Spanje te leveren’, schrijft hij onder de video. Bas’ volgers gieren het uit en dat snappen wij maar al te goed. Wat een bizarre aankoop is dit!

Bron en Beeld: Instagram Bas Smit.