100%NL Magazine Nicolette van Dam Bas Smit

ZIEN: Nicolette van Dam en Bas Smit vieren verjaardag van oudste dochter

Het afgelopen weekend vierden Nicolette van Dam en Bas Smit de verjaardag van hun dochter Lola. Hun oudste dochter mag namelijk 10 kaarsjes uitblazen. Voor haar verjaardag werd er groots uitgepakt!

Feestweekend

Het afgelopen weekend was het feest bij Nicolette van Dam en Bas Smit thuis. Zij vierden namelijk de tiende verjaardag van hun oudste dochter Lola! Op Instagram postte Nicolette een aantal te leuke foto’s van dit feestweekend! Zo was hun woonkamer omgetoverd tot heuse slaapzaal waar een aantal vriendinnetjes van Lola mochten blijen slapen én werd er een ouderwetse, gezellige bingo gehouden door vader én quizmaster Bas Smit.

Naar boven

Bij de foto’s schrijft Nicolette: “Wat een feestweekend voor onze (bijna) 10-jarige Lola! Onze schat die altijd behulpzaam is en dankbaar.” Toch moet ze er nog wel aan wennen dat ze een groot deel van het feestje ‘naar boven moesten’. Zo schrijft Nicolette: “Enige waar we ff aan moeten wennen, is dat we een groot deel van het feestje ‘naar boven moesten’. Kleine meisjes worden groot.”

Gezin Nicolette en Bas

Sinds 1-7-2015 zijn Nicolette en Bas gelukkig getrouwd en nog altijd dolverliefd! Samen hebben zij twee prachtige dochters: Lola-Lily en Kiki-Kate. De dochters van Bas en Nicolette zijn al grote meiden! De oudste, Lola-Lily is alweer 10 jaar en Kiki-Kate 7 jaar.

Bron en Beeld: Instagram Nicolette van Dam.