100%NL Magazine Bas en Nicolette
Zie ook:
Delen

Bas Smit schenkt supergroot aquarium aan Prinses Máxima Centrum

Bas Smit, die samen met Rumag een actie is opgestart waarbij zij met het verkopen van t-shirts geld inzamelen voor het Prinses Máxima Centrum is een groot succes. De man van Nicolette kan nu een supergroot aquarium aan het Prinses Máxima Centrum schenken.

Het aquarium is iets waar zij al een tijdje van dromen in het Prinses Máxima Centrum. Het aquarium van 1300 liter zorgt ervoor dat “de strijdertjes fijne afleiding hebben rondom hun behandelingen (chemo, bestraling etc.).” Bas bedankt nog eens uitvoerig iedereen die een t-shirt heeft gekocht, omdat het aquarium hierdoor geschonken kan worden. “Het aquarium dat lijkt op die van de foto kost €20.000, dus we mogen trots zijn met elkaar. En dit is pas het begin! We hebben al veel meer geld, maar er zijn nog veel meer dingen nodig in het PMC dus blijf ajb shirts kopen, cadeau doen etc, want we gaan keihard door!”

De t-shirt actie die Bas begin juli startte is om geld op te halen voor het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie. Via de website van Rumag verkoopt hij t-shirts met zijn gezicht erop en de winst hiervan gaat naar het ziekenhuis. De actie is een groot succes en meerdere BN’ers zijn al in het shirt gespot, waaronder: Fred van Leer, Lil’ Kleine en Jandino Aspiraat.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Bas Smit

Babynieuws voor Bas Smit en Nicolette van Dam
Babynieuws voor Bas Smit en Nicolette van Dam
Meegenieten met Bas en Nicolette's prachtige trip naar Venetië!
Meegenieten met Bas en Nicolette’s prachtige trip naar Venetië!
Lees alle artikelen over Bas Smit

Meer over Nicolette van Dam

Babynieuws voor Bas Smit en Nicolette van Dam
Babynieuws voor Bas Smit en Nicolette van Dam
Intens verdriet voor Bas Smit en Nicolette van Dam: 'Nu was ze echt op…'
Intens verdriet voor Bas Smit en Nicolette van Dam: ‘Nu was ze echt op…’
Lees alle artikelen over Nicolette van Dam