100%NL Magazine Chantal Janzen Debbie
Zie ook:
Delen

WIST JE NIET: B&B Debbie heeft Chantal Janzen aan tv-carrière geholpen

Chantal Janzen en Debbie van B&B Vol Liefde gaan 'way back' en dat wisten wij echt niet. Chantal vloog haar dan ook in de armen toen zij haar zag.

Chantal en Debbie

Chantal Janzen kennen we allemaal als presentatrice van talloze Nederlandse programma’s. De blonde presentatrice is niet meer van de tv weg te denken.

Debbie is nog maar net bekend bij het grote publiek, want zij veroverde niet alleen het hart van Paul in B&B Vol Liefde, maar ook het hart van de rest van Nederland. Het programma eindigde voor Debbie en Paul als een sprookje en zij zijn dan ook nog steeds hartstikke gelukkig met elkaar.

Chantal geholpen aan tv-carrière

Wat velen niet wisten en wij dus ook niet, is dat Chantal Janzen haar tv-carrière aan Debbie te danken heeft. Gisteren waren alle RTL-sterren aanwezig tijdens de RTL-seizoenspresentatie en daar vertelde Chantal: ‘Debbie was vroeger uitvoerend producent bij Endemol. Dus als je blij bent dat ik op televisie ben, heb je dat aan Debbie te danken. Als je niet blij bent, is het Debbie haar schuld.’ Samen met Marieke Elsinga ging Chantal op zoek naar Debbie. Even later hebben de twee elkaar gevonden en dan omhelzen zij elkaar. Wat een onwijs leuk feitje is dit zeg!

100%NL Magazine Chantal Janzen Debbie

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen.

Delen

Meer over Chantal Janzen

Chantal Janzen verdrietig om haar jongste zoon Bobby
Chantal Janzen verdrietig om haar jongste zoon Bobby
AAWH: Chantal Janzen laat alle harten smelten met foto van jongste zoon
AAWH: Chantal Janzen laat alle harten smelten met foto van jongste zoon
Lees alle artikelen over Chantal Janzen