100%NL Magazine Debbie Paul
Delen

VIDEO: B&B Debbie door het dolle heen na geweldig nieuws

Debbie uit B&B Vol Liefde is helemaal door het dolle heen nadat ze geweldig nieuws kreeg te horen.

B&B Vol Liefde Debbie

In het immens populaire programma B&B Vol Liefde gaan een aantal vrijgezelle bed & breakfast-eigenaren op zoek naar de liefde van hun leven. Potentiële partners worden uitgenodigd om een aantal nachten te verblijven in hun B&B, en wie weet bloeit er wel liefde op!

Het is het recept voor fantastische televisie en heel Nederland smult er iedere keer weer van. Één van de B&B eigenaren van het afgelopen seizoen was Debbie in Spanje. Met haar kleurrijke verschijning en positieve persoonlijkheid wist ze heel Nederland voor zich te winnen.

Paul

En niet alleen de Nederlanders voor de buis verloren hun hart aan Debbie, ook de behulpzame Paul. Hij arriveerde als eerste in de B&B van Debbie en liet zich niet meer wegsturen. De liefde tussen Debbie en Paul bloeide langzaam, maar gestaag. De opluchting was dan ook groot toen tijdens de reünie-uitzending bekend werd gemaakt dat Debbie en Paul het einde samen hadden gehaald.

Inmiddels zijn we alweer een paar weken verder en lijkt het erop dat Debbie en Paul nog altijd heel erg gelukkig zijn. Benieuwd hoe het nu met Debbie en Paul gaat? Dat lees je hier!

Door het dolle heen

Zoals we al eerder schreven is B&B Vol Liefde een immens populair programma. En dat blijkt nu helemaal, want ze zijn een van de finalisten van de Gouden Televizier Ring! Aran Bade van RTL Boulevard besloot zijn koffers te pakken en af te reizen naar de B&B van Debbie in Spanje, om haar het nieuws persoonlijk te brengen.

Sinds kort heeft Debbie er ook een nieuwe medewerkster bij: Suus. Suus was ook te zien in de serie, zij zocht de liefde bij Bram, maar vond die helaas niet. Gelukkig kreeg ze wel een hele goede klik met Debbie en zodoende werkt Suus nu daar in Spanje.

Het geweldige nieuws wat Aran brengt in Spanje wordt geweldig ontvangen. Suus en Debbie zijn door het dolle heen. De champagne wordt gepopt, gedronken en het bleef nog lang onrustig in Spanje…

 

Beeld: Instagram Debbie, Bron: Instagram RTL Boulevard

Delen