100%NL Magazine Debbie B&B
Zie ook:
Delen

ZIEN: B&B Vol Liefde Debbie in trouwjurk naar het Gouden Televizier-Ring Gala

Debbie heeft de outfit één keer eerder gedragen, maar wel voor een hele bijzondere dag in haar leven. Wat geweldig dat zij deze nu weer draagt zeg!

B&B Vol Liefde

Voor Debbie en Paul eindigde B&B Vol Liefde als een sprookje. Paul vroeg Debbie verkering en ze zei ja. Als een verliefd stel maakten ze nog een liefdevolle wandeling en praatten ze over hun prille relatie. En toen… begon het grote wachten. Alle kijkers waren nu natuurlijk superbenieuwd hoe het ná de opnames ging. De grote vraag van iedereen: Zijn ze nog steeds samen?

Alle fans van B&B Vol Liefde gingen helemaal uit hun dak na het zien van de reünie want toen werd het duidelijk: Paul en Debbie zijn nog altijd samen en gelukkiger dan ooit!

Het Gouden Televizier-Ring Gala

B&B Vol Liefde is genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring en vanavond wordt bekendgemaakt of zij de meeste stemmen hebben gekregen. Iedereen trekt zijn of haar mooiste outfit uit de kast voor deze gelegenheid en Debbie heeft een hele bijzondere jurk uitgekozen. Zij loopt vanavond namelijk in haar oude trouwjurk over de rode loper. Aan RTL Boulevard vertelt zij over deze opvallende, maar prachtige jurk. De jurk is een stuk uitgenomen, aangepast en opgevuld, maar hij past weer en hij staat haar prachtig. Wij kunnen niet wachten om Debbie en Paul te zien schitteren op de rode loper vanavond.

Wat denken jullie? Wint B&B Vol Liefde de Gouden Televizier-Ring?

https://www.instagram.com/reel/CyTE3WkM36C/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram RTL Boulevard

Delen