100%NL Magazine Beau van Erven Dorens
Zie ook:
Delen

Zoon van Beau keert terug: ‘Hij ziet eruit alsof hij al die maanden eenzaam door een bos heeft gedwaald’

Na vijf maanden is de zoon van Beau terug van weggeweest! Op Instagram post Beau een mooie foto, waarop hij samen met zijn zoon te zien is.

Gezin Beau van Erven Dorens

Na ruim 20 jaar huwelijk zijn Beau van Erven Dorens en zijn vrouw Selly nog altijd even dol op elkaar. Samen beleven ze de mooiste avonturen en hebben ze 4 zoons: Bram, Bobbie, Jan Arie en Tijn. Op Instagram deelt Beau regelmatig de leukste foto’s, en dus ook foto’s van zijn vier knappe zoons. Die zie je hier!

Skiles in Oostenrijk

Bobbie, de zoon van Beau, verbleef de afgelopen vijf maanden in Oostenrijk voor het geven van skiles, maar is nu terug van weggeweest. Op Instagram post Beau een foto en schrijft erbij: ‘De verloren zoon is terug! Bobbie heeft 5 maanden (après-) skiles gegeven in Oostenrijk. Hij ziet eruit alsof hij al die maanden eenzaam door een bos heeft gedwaald, zich voedend met bessen, mestkevers en boomschors. Zo klinkt hij ook, schor en verwilderd.’

‘Teugels los en de straat op!’

Toch vindt Beau het fijn dat ‘ alle jongeren weer hun gang kunnen gaan.’ Hij vervolgt: ‘Mijn pleidooi voor een nationale dag voor de jongeren, vol gratis festivals etc (omdat zij zoveel offers hebben gebracht tijdens de coronacrisis) heeft helaas niets opgeleverd. Maar gelukkig weten jongeren heel goed de ruimte te vinden om zich te ontwikkelen, op ieder gebied. Teugels los en de straat op!’

‘Rantsoen van sinaasappels en leidingwater’

‘Wij gaan ons eigen jeugdbeest nu proberen te temmen en domesticeren en zetten hem op een rantsoen van sinaasappels en leidingwater. Rust, reinheid en regelmaat. Voorlopig slaapt hij nog opgekruld in een kroonluchter’ schrijft Beau gekscherend.

Hieronder zie je de volledige post. Wat lijkt Bobbie op zijn vader!

Beeld: ANP | Bron: Instagram Beau van Erven Dorens.

Delen

Meer over Beau van Erven Dorens

Dit zijn de broers van Beau van Erven Dorens en zóveel lijken ze op elkaar!
Dit zijn de broers van Beau van Erven Dorens en zóveel lijken ze op elkaar!
Beau van Erven Dorens en Selly pakken koffers en gaan op avontuur
Beau van Erven Dorens en Selly pakken koffers en gaan op avontuur
Lees alle artikelen over Beau van Erven Dorens