100%NL Magazine Monique Smit
Delen

BESTE VRIENDEN: Monique Smit deelt liefdevolle video’s van kinderen

Lovi mag heel blij zijn met zulke lieve broers!

Monique Smit

Monique Smit, wie kent haar niet? Met haar stralende glimlach, prachtige zangtalenten en altijd positieve instelling weet ze overal waar ze komt er een feestje van te maken. Of dat nu in een overvolle feesttent is of in een knusse studio, iedereen houdt van Monique.

De goedlachse blondine is niet alleen druk in de weer met haar carrière, maar ook met haar gezin. Samen met haar vriend Martijn Molleman heeft ze inmiddels drie prachtige kinderen.

Mooi gezin

Ja je leest het goed, drie kinderen! Want nog niet zo heel lang geleden werd Monique voor de derde keer moeder toen haar prachtige dochter Lovi werd geboren. De lieve kleine Lovi komt in een superwarm en fijn gezin terecht en is met recht het jongste poepie van het gezin. Ze heeft twee grotere broers, Noah en Luca, die zich over haar zullen ontfermen.

Liefdevolle video’s

Monique deelde afgelopen week de schattige video’s van Noah en Lovi. Daarin zien we dat Noah zich echt als grote broer opstelt en Lovi helemaal wordt vertroeteld door hem, zo lief! Je ziet de beelden hieronder.

 

 

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit

Delen

Meer over Monique Smit

LEZEN: Voorlopig afscheid voor Monique Smit
LEZEN: Voorlopig afscheid voor Monique Smit
ZIEN: De állermooiste vakantiekiekjes van Monique Smit en haar gezin
ZIEN: De állermooiste vakantiekiekjes van Monique Smit en haar gezin
Lees alle artikelen over Monique Smit