100%NL Magazine JIM Bakkum Bettina Holwerda
Zie ook:
Delen

Bettina Holwerda brengt op bijzondere wijze liefdesode aan jarige man

Terwijl Jim, Bettina en de kinderen genieten van een heerlijke vakantie, zet Bettina haar jarige man op een bijzondere wijze in het zonnetje.

Jim Bakkum en Bettina Holwerda

In 2006 wist Jim Bakkum een rol te bemachtigen in de musical Grease, hier ontmoette hij de acht jaar oudere Bettina. Het was liefde op het eerste gezicht en inmiddels zijn de twee getrouwd en drie prachtige kinderen rijker: Lux, Posy en Molly. Alle drie echte schatjes om te zien. Jim en Bettina houden allebei van een grapje hier en daar, maar hun liefde naar elkaar en de kinderen gaat boven alles. Mooi om te zien hoe zij dat via foto’s en teksten naar elkaar uiten.

Ode aan Jim

Het is vandaag de hele dag de verjaardag van Jim Bakkum. Het gezin viert al heel wat dagen vakantie in het buitenland en daar delen zij de mooiste foto’s van. Vandaag deelt Bettina een vakantievideo van Jim die van een glijbaan naar beneden komt. Zij zet haar jarige man in het zonnetje door een bijzondere liefdesode te schrijven onder deze video.

‘Hij die in z’n eentje het streamingniveau van Mariah Carey hoog houdt. Hij die de liefste is. Hij die altijd, maar echt al-tijd zingt. Hij die zo’n geweldige zoon voor z’n moeder is. Hij die de plaatselijke ijswinkel beter kent dan z’n eigen huis. Hij die hart heeft voor iedereen om hem heen. Hij die 40x per jaar zegt: ‘Morgen gaat écht de knop om en ga ik weer op m’n eten letten’. En die vervolgens weer de hele Spakenburger-koeken afdeling leeg eet. Hij die zo grappig is. Hij die de manager is van de wasafdeling bij ons thuis. Hij die de leukste vader van de wereld is. Hij die het verschil niet kent tussen een spijker en een schroef. Hij die uniek is in alles. Hij die, nadat ik alles er gewoon heb ingepleurd, de vaatwasser weer stiekem ordend. Hij die altijd irritant goed op foto’s staat. Hij die van de generatie is die denkt dat ‘Ghetto superstar’ het origineel is, in plaats van ‘Islands in the stream’ van Kenny Rogers en Dolly Parton. Hij die altijd alle bijzondere momenten viert die ik standaard vergeet. Hij die het leven mooier maakt. Hij is vandaag jarig. En nu vieren we dat hij het leven in glijdt als een 36 jaar jonge aangespoelde, uiteraard, ontzettend hotte walrus. Bless you, leukste mens van de wereld.’ Wat een práchtige woorden van Bettina. Er zit af en toe natuurlijk ook een grapje tussen, maar dat maakt dit stel zo leuk.

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, Jim!

https://www.instagram.com/reel/CvwRTYnI2i5/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Bettina Holwerda.

Delen

Meer over Bettina Holwerda

OH NO: Lief gebaar Molly Bakkum gaat fout: 'Daar kunnen we toch niet boos om worden…?'
OH NO: Lief gebaar Molly Bakkum gaat fout: ‘Daar kunnen we toch niet boos om worden…?’
Jim brengt liefdesode aan Bettina: 'Getalenteerde vrouw en droommoeder'
Jim brengt liefdesode aan Bettina: ‘Getalenteerde vrouw en droommoeder’
Lees alle artikelen over Bettina Holwerda