100%NL Magazine ANP Bibian mentel
Zie ook:
Delen

Nabestaanden Bibian Mentel vieren haar 50e verjaardag: ‘We missen je’

Vandaag zou Bibian Mental haar 50e verjaardag vieren. Haar nabestaanden herdenken Bibian op deze bijzondere dag.

Bibian Mentel

Op 27-jarige leeftijd werd er bij Bibian Mentel voor het eerst botkanker vastgesteld. Daarna kwam de kanker nóg eens 15 keer terug. Helaas kreeg Bibian opnieuw een flinke klap te verwerken. Er waren uitzaaiingen in haar hersenen gevonden en volgens de artsen was er geen behandelplan meer mogelijk. Ondanks dat Bibian altijd positief bleef, heeft ze de strijd tegen deze genadeloze ziekte helaas niet kunnen winnen.

Overlijden

Op 29 maart 2021 overleed Bibian op 48-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Een harde klap voor haar familie.

Een paar maanden na het overlijden van Bibian maakte Edwin Spee, de ex van Bibian, bekend dat hij opnieuw gelukkig is in de liefde. Op Instagram schreef Edwin destijds: ‘Lieve Bieb wat jij zo graag wilde en ik nooit in geloofde is gebeurd. Uit het niets liep Mandy enkele weken geleden mijn leven binnen. Vanaf de eerste seconde voelde het vertrouwd en het lijkt nog steeds alsof ze door jou is gestuurd. Niet alleen ik maar ook Bella, Laila en Julian hadden direct een klik.’

50e verjaardag

Vandaag is het een bijzondere, maar ook moeilijke dag voor de nabestaanden van Bibian. Bibian had vandaag haar 50e verjaardag moeten vieren. Helaas heeft het niet zo mogen zijn.

Op Instagram staat de familie van Bibian stil bij haar geboortedag. Ze plaatsen op Instagram een mooi bericht met daarbij een aantal mooie foto’s. Zo zal Bibian niet worden vergeten.

‘Vandaag vieren we jouw 50st verjaardag. Je mooie lach en alle mooie herinneringen zullen we nooit vergeten. We missen je maar genieten verder van het leven! Lieve Bieb rust zacht weet dat het goed gaat met ons.’

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram

Delen

Meer over Bibian Mentel

Gezin Bibian Mentel brengt haar naar laatste rustplaats
Gezin Bibian Mentel brengt haar naar laatste rustplaats
Zoon Bibian Mentel reist af naar bijzondere plek
Zoon Bibian Mentel reist af naar bijzondere plek
Lees alle artikelen over Bibian Mentel