Man Bibian Mentel weer gelukkig in de liefde
Zie ook:
Delen

Man Bibian Mentel weer gelukkig in de liefde

Edwin Spee, de man van Bibian Mentel, is weer gelukkig in de liefde. Dat laat hij weten op Instagram.

Liefde is onvoorspelbaar

Edwin deelt een emotioneel verhaal op Instagram. Hij begint zijn verhaal met “Liefde is… onvoorspelbaar. Lieve Bieb wat jij zo graag wilde en ik nooit in geloofde is gebeurd. Uit het niets liep Mandy enkele weken geleden mijn leven binnen”, vertelt Edwin.

Groot gemis

Edwin voelt alsof Mandy is gestuurd door Bibian. Ook de kinderen hadden gelijk een klik met de nieuwe vrouw in Edwin’s leven. “Ik ga verder lieve schat, ik mis je verschrikkelijk maar ik geniet van het leven. Ik ga verder maar neem jou voor altijd met me mee”, eindigt Edwin zijn verhaal.

Bibian Mentel

Bibian Mentel overleed afgelopen maart op 48-jarige leeftijd. Op 27-jarige leeftijd werd er bij Bibian voor het eerst botkanker vastgesteld. Daarna kwam de kanker nóg eens 15 keer terug. Begin 2021 geleden kreeg Bibian opnieuw een flinke klap te verwerken. Er waren uitzaaiingen in haar hersenen gevonden en volgens de artsen was er geen behandelplan meer mogelijk. Ondanks dat Bibian altijd positief bleef, heeft ze de strijd tegen deze genadeloze ziekte helaas niet kunnen winnen.

Bron en Beeld : Instagram

Delen

Meer over Bibian Mentel

Nabestaanden Bibian Mentel vieren haar 50e verjaardag: 'We missen je'
Nabestaanden Bibian Mentel vieren haar 50e verjaardag: ‘We missen je’
Gezin Bibian Mentel brengt haar naar laatste rustplaats
Gezin Bibian Mentel brengt haar naar laatste rustplaats
Lees alle artikelen over Bibian Mentel