100%NL Magazine Suzan en Freek
Zie ook:
Delen

Geweldig en bijzonder nieuws voor Suzan & Freek

Suzan en Freek delen geweldig en bijzonder nieuws via hun Instagrampagina.

Suzan en Freek

‘Als het Avond is’, ‘Blauwe Dag’ en ‘Goud’, allemaal hits van het immens populaire duo Suzan & Freek. Ze scoren hit na hit, zingen samen bij De Vrienden van Amstel Live en zijn daarnaast ook onderdeel van The Streamers. Suzan en Freek hebben inmiddels een hele fangroep opgebouwd en zij vinden het dan ook geweldig dat zij dagelijks foto’s en video’s van elkaar delen op Instagram. Het stel maakt namelijk de leukste dingen met elkaar mee.

Bijzonder nieuws

Het leven van Suzan en Freek bestaat uit alleen maar hoogtepunten. Van een super romantisch aanzoek in Berlijn tot aan uitverkochte zalen waar ze met z’n 2en voor staan. Het leven lacht Suzan en Freek toe.

Ook vandaag delen ze weer geweldig, maar ook bijzonder nieuws met de fans. ‘Omdat het afgelopen jaar ZÓ vet was gaan we het in 2023 gewoon weer doen: op zaterdagavond 11 november en zondagmiddag 12 november 2023 geven we een concert in de Ziggo Dome!’.

De fans van Suzan en Freek moeten aanstaande donderdag de wekker zetten want vanaf 12:00 uur start de kaartverkoop! Ben jij erbij?

Bron en Beeld: Instagram Suzan en Freek

Delen

Meer over Suzan en Freek

Suzan en Freek delen verdrietig nieuws en zeggen opnieuw sorry
Suzan en Freek delen verdrietig nieuws en zeggen opnieuw sorry
AAWH: Suzan en Freek vieren 17 jaar samenzijn met héle oude foto's
AAWH: Suzan en Freek vieren 17 jaar samenzijn met héle oude foto’s
Lees alle artikelen over Suzan en Freek