LEZEN: Suzan en Freek komen met geweldig nieuws: 'Ze zei JA'
Zie ook:
Delen

LEZEN: Suzan en Freek komen met geweldig nieuws: ‘Ze zei JA’

Het heerlijke midweekje Berlijn kreeg voor Suzan opeens een heel andere wending en die zag zij misschien wel helemaal niet aankomen.

Citytrip

Suzan en Freek lieten afgelopen week al via Instagram weten dat zij een paar dagen op citytrip waren in Berlijn. Zo te zien genoot het stel volop van al het lekkere eten, de bezienswaardigheden in de grote stad, van elkaar en waarschijnlijk ook even van de rust. Het Nederlandse muzikale duo staat zowat ieder weekend voor een volle zaal, stadion of park. Even een paar dagen ertussenuit kon dus geen kwaad.

Bijzondere wending

De citytrip kreeg voor Suzan overigens wel een hele bijzondere wending en dat zag zij misschien helemaal niet aankomen. Freek ging in Berlijn namelijk op zijn knieën voor Suzan en haar antwoord was luid en duidelijk. ‘Eén week geleden in Berlijn… zei ze JA!’, schrijft Freek bij de verliefde foto van het stel.

Enthousiasme

Niet alleen Suzan en Freek zitten op een wolk en zijn dolgelukkig, ook al hun volgers leven mee met het stel en zijn super enthousiast. Naast veel collega’s, reageren ook veel andere volgers op de foto. ‘NEEEE, HOE LEUKKK, GEFELICITEERD’, reageert iemand die zo te zien heel blij is voor het stel. ‘Ahhwwww kippenvel! Wat leuk nieuws! Gefeliciteerd’, en ‘Ahhhhhhhhh zo leuk’, schrijven wat andere volgers. Het is hun zo gegund.

Bron en Beeld: Instagram Suzan en Freek

Delen

Meer over Suzan en Freek

WHUT?! Zóveel geld moet je betalen voor een optreden van Suzan en Freek!
WHUT?! Zóveel geld moet je betalen voor een optreden van Suzan en Freek!
Suzan en Freek nemen een welverdiende break!
Suzan en Freek nemen een welverdiende break!
Lees alle artikelen over Suzan en Freek