ZIEN: Suzan en Freek maken droom waar in Amerika
Zie ook:
Delen

ZIEN: Suzan en Freek maken droom waar in Amerika

Net nadat de concerten van The Streamers afgelopen waren, zijn Suzan en Freek het vliegtuig ingestapt om hun droomreis in Amerika te maken.

Suzan en Freek

‘Als het Avond is’, ‘Blauwe Dag’ en ‘Goud’, allemaal hits van het immens populaire duo Suzan & Freek. Ze scoren hit na hit, zingen samen bij De Vrienden van Amstel Live en zijn daarnaast ook onderdeel van The Streamers. Wat een gezelligheid!

Amerika

Tijdens de afgelopen 3 concerten van The Streamers hebben Suzan en Freek een weekend lang op het podium gestaan. Na het laatste concert heeft het stel gelijk hun koffers gepakt en zijn zij naar Amerika gevlogen. Het stel plaatst wat heerlijke, typische Amerikaanse foto’s op Instagram. ‘We zijn nog eeeven kwijt. Meteen na de Streamers in het vliegtuig gesprongen om onze droomreis te maken: een roadtrip dwars door Californië, van San Francisco naar LA & San Diego’, schrijven zij onder de reeks foto’s. Wij snappen wel dat dit een droomreis is. Wat ziet het er geweldig uit zeg.

Trouwen

Suzan en Freek namen een paar maanden terug ook wat dagen rust en zijn toen een lang weekend naar Berlijn geweest. Tussen al het bezichtigen, genieten en lekker eten door, is Freek op zijn knieën gegaan voor Suzan. Op de vraag of zij met hem wilde trouwen, zij Suzan volmondig ‘JA’. Sindsdien zit het stel op een wolk. Wat een geluk stralen zij uit samen. Wanneer het stel gaat trouwen, is nog niet bekend.

https://www.instagram.com/p/Ci22K7pJDxf/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Suzan en Freek.

Delen

Meer over Suzan en Freek

Suzan en Freek delen verdrietig nieuws en zeggen opnieuw sorry
Suzan en Freek delen verdrietig nieuws en zeggen opnieuw sorry
AAWH: Suzan en Freek vieren 17 jaar samenzijn met héle oude foto's
AAWH: Suzan en Freek vieren 17 jaar samenzijn met héle oude foto’s
Lees alle artikelen over Suzan en Freek