100pmagazine_guusmanon

Bijzondere dag voor Guus en Manon: ‘Precies een jaar geleden’

Het is vandaag een bijzondere dag voor Guus Meeuwis en Manon Meijers, dat laat Manon weten via Instagram.

Guus Meeuwis en Manon Meijers

Uit een eerder huwelijk met zijn ex Valerie kreeg Guus Meeuwis vier kinderen: Pepijn, Sarah, Teun en Jules. Ondanks dat Guus en Valerie gescheiden zijn heeft Guus nog altijd een hele warme band met zijn kinderen. Dat bleek een paar weken geleden ook nog maar weer, toen zijn dochter Sarah een hele bijzondere tattoo liet zetten. Een tattoo die ontworpen was door Guus zelf! Guus schreef hier toen over: ‘Voor mijn gevoel deed ik gisteren aangifte van haar geboorte en was de inkt van de akte amper droog. Kleine meisjes worden groot. Vandaag mocht ik mijn knappe dochter vergezellen voor haar eerste ‘inkt’. Met trots mag ik zeggen dat ik nu dus liedjes en armen schrijf.’

Inmiddels is Guus alweer een paar jaar heel erg verliefd op zijn verloofde Manon Meijers. Door de uitbraak van het coronavirus staan de huwelijksplannen al een tijdje in de koelkast, maar zodra het weer kan gaan de twee zeker weten trouwen! Met alles erop en eraan. Voor zover wij weten zijn er op dit moment nog geen concrete plannen van Guus en Manon, maar wij kunnen nu al niet wachten om Manon te zien stralen in een prachtige trouwjurk!

Villa

Een lange tijd hebben Guus en Manon een LAT-relatie gehad: Guus woonde in Tilburg en Manon in Amsterdam. Uiteindelijk zijn de twee gaan samenwonen in een spiksplinternieuwe villa in Tilburg. Dit betekende voor Manon wel dat ze Amsterdam achter zich moest laten. Maar ach… alles voor de liefde he!

Bijzondere dag

De twee hoeven zich in de gigantische villa geen moment te vervelen, daar zorgt hun hondje Dolly wel voor. Vanaf het moment dat Dolly bij het gezin van Guus en Manon kwam was ze gelijk het oogappeltje van iedereen. En nog steeds! Regelmatig delen Guus en Manon de liefste kiekjes van hun kleine meid.

Vandaag is het een speciale dag voor Guus en Manon, want het is alweer één jaar geleden dat ze Dolly mochten ophalen. Met een te lieve foto van een jaar geleden blikt Manon terug op dit moment. ‘Inmiddels is ze een puber die graag met haar vriendinnen op stap gaat’, schrijft Manon. Wat een heerlijk hondje is Dolly toch!

Bron en Beeld: Instagram Manon Meijers