100%NL Magazine Guus Meeuwis

Guus Meeuwis ontwerpt tattoo voor zijn dochter

Guus Meeuwis heeft een hele bijzondere dag achter de rug, samen met zijn dochter Sarah.

Guus Meeuwis

Zanger Guus Meeuwis is alweer een aantal jaar dolgelukkig met zijn grote liefde Manon Meijers. De twee zijn zelfs zó verliefd dat ze gaan trouwen.

Helaas voor de tortelduifjes gooide het coronavirus roet in het eten, waardoor het stel tot op heden nog niet getrouwd is. In een eerder interview met 100%NL Magazine lieten ze destijds het volgende weten. Guus: ‘Wat we wel kunnen zeggen, is dat het heel raar is om de liefde te vieren met 1,5 meter ertussen. Dat willen we echt niet. Zolang we het feest niet kunnen vieren wat we voor ogen hadden, houden we plannen nog even bij ons. De bedoeling is dat we zo snel mogelijk gaan trouwen! Zodra het kan, gaan we juichend naar het altaar.’ Manon: ‘Rennend!’.

Kinderen

Samen met zijn ex-vrouw Valerie kreeg Guus 4 kinderen: Pepijn, Sarah, Teun en Jules. Inmiddels zijn de twee gescheiden en is Guus dus verloofd met Manon! Een tijdje geleden deelde Manon nog een té schattig fotootje van het jongste zoontje van Guus, Jules. En hoe leuk: Jules is een kleine kopie van zijn bekende papa!

Ook voor Guus en Manon samen is er gezinsuitbreiding, want samen hebben ze een te schattig hondje, genaamd Dolly! Inmiddels wonen Guus Meeuwis en Manon Meijers in hun nieuwe villa in Tilburg. Voor Manon een flinke omslag, want de styliste woonde hiervoor in Amsterdam. Maar alles voor de liefde!

Bijzondere dag

Guus en zijn oudste dochter Sarah hebben een hele bijzondere dag achter de rug, want Sarah heeft haar eerste tattoo laten zetten! En dat is niet zomaar een tattoo, maar eentje die niemand minder dan haar eigen vader heeft ontworpen! Wat een bijzondere gebeurtenis!

Bij een aantal mooie foto’s schrijft Guus hierover: ‘Voor mijn gevoel deed ik gisteren aangifte van haar geboorte en was de inkt van de akte amper droog. Kleine meisjes worden groot. Vandaag mocht ik mijn knappe dochter vergezellen voor haar eerste ‘inkt’. Met trots mag ik zeggen dat ik nu dus liedjes en armen schrijf.’

Bron en Beeld: Instagram Guus Meeuwis