Frans Duijts en vrouw
Zie ook:
Delen

Bijzondere mijlpaal voor Frans Duijts en zijn vrouw ‘Toch gelukt’

Frans Duijts staat stil bij een bijzondere mijlpaal en deelt een prachtig bericht op zijn Instagram.

Frans Duijts

Frans Duijts  is een Nederlandse zanger. Frans begon met zijn carrière als imitator van André Hazes. In 2008 scoorde hij zijn eerste echte hit met de single Jij denkt maar dat jij alles mag van mij. Het liedje stond een half jaar in de Single Top 100 en werd in 2009 uitgeroepen tot de meest gedraaide Nederpophit in de horeca.

Bijzondere mijlpaal

Samen met zijn vrouw Marloes heeft Frans 3 kinderen. Met elkaar genieten zij van de mooie momenten in het leven en de leuke dingen die zij samen doen. Gister stond Frans stil bij een bijzondere mijlpaal op zijn Instagram. “Vandaag zijn wij 20 jaar getrouwd! 28 jaar geleden kwam ik je tegen”, schrijft Frans bij een foto van het stel. “Na een jaar lang je proberen te versieren is het me dan toch gelukt! Nu, 27 jaar later, ben ik nog steeds blij met jou.”

Ook Marloes wijdt op Instagram een bericht aan het jubileum. “Vandaag zijn wij van onze 28 jarige reis er alweer 20 getrouwd! Wat ben ik gelukkig”, schrijft zij onder meer. “Frans, ik hou van jou! Op naar de volgende 20.”

 

Bron en Beeld: Instagram Frans Duijts

Delen

Meer over Frans Duijts

Dit is het leuke gezin van zanger Frans Duijts!
Dit is het leuke gezin van zanger Frans Duijts!
LEZEN: Frans Duijts ontvangt veel haat na delen van peperdure aankoop
LEZEN: Frans Duijts ontvangt veel haat na delen van peperdure aankoop
Lees alle artikelen over Frans Duijts