100%NL Magazine Liza Sips
Zie ook:
Delen

Binnenkijken bij het prachtige gezin van Liza Sips

Altijd al benieuwd naar de prachtige woning waar Liza Sips met haar gezin woont? Je ziet hier wat foto's.

Liza Sips

Liza Sips is bekend als Nederlands actice, presentatrice, stemactrice en schrijfster. Sips werd vooral bekend door haar rol in Goede tijden, slechte tijden als Vicky Pouw. Naast wat rollen in verschillende programma’s en films, is zij ook schrijfster. Liza deed ook mee aan Expeditie Robinson 2022, waar zij na flink wat afleveringen toch uit is gestemd. 

Gezin

Liza is al jaren gelukkig met Ralph Manheim, waarmee zij sinds 2017 ook verloofd is. Van trouwen is het nog niet gekomen, maar nu de coronamaatregelen allemaal zijn verdwenen, zullen Liza en Ralph elkaar over een korte tijd misschien wel het jawoord geven. Samen met Ralph heeft Liza twee kinderen. Een zoon Jonathan en een dochter Charlize. Hetgeen wat Liza tijdens Expeditie Robinson het meest miste, waren haar man en kinderen, waar zij zo trots op is.

Binnenkijken bij…

Een aantal jaren terug hebben Liza en Ralph hun woning in Amsterdam ingeruild voor een rustigere plek. Samen met de kinderen wonen zij nu namelijk in een grote woning op een rustige plek in Blaricum. Liza en Ralph hebben smaak voor inrichting en meubels, want de woning van hun straalt een en al gezelligheid uit. Overdag is het vooral licht en strak thuis en ‘s avonds steekt Liza alle kaarsjes aan en wordt het echt gezellig. De gezellige accessoires, mooie schilderijen en kleurrijke bloemen maken de woning helemaal compleet.

https://www.instagram.com/p/CI7tVUqH5zv/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CKi7hcAHh-m/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Liza Sips

Delen

Meer over Liza Sips

Wegzwijmelen bij de trouwfoto's van Liza Sips
Wegzwijmelen bij de trouwfoto’s van Liza Sips
WAUW: Liza Sips is getrouwd en deelt romantische trouwvideo!
WAUW: Liza Sips is getrouwd en deelt romantische trouwvideo!
Lees alle artikelen over Liza Sips