Geraldine Kemper 100pmagazine
Zie ook:
Delen

Binnenkijken in de karakteristieke woning van Geraldine Kemper

Geraldine woont samen met haar vriend in een woning waar menig mens jaloers op is. Wij delen wat leuke foto's.

Geraldine Kemper

Geraldine Kemper woont er al jaren niet meer en komt er ook niet meer dagelijks, maar ze is er wel degelijk opgegroeid: Volendam! Samen met haar moeder Aaltje en zus Sophie woonde zij jaren in hartje Volendam. Geraldine won jaren geleden het programma ‘Sterretje Gezocht’, mocht onwijs veel klussen doen voor BNN, reisde de hele wereld over, maakte zelf verschillende programma’s en staat momenteel in de finale van ‘Het Perfecte Plaatje’. De presentatrice woont al een tijdje in Amsterdam en het Volendamse dialect is ook zo goed als verdwenen. Geraldine’s zus en moeder wonen overigens nog wel in het vissersdorp.

Karakteristieke woning

Geraldine is alweer een hele tijd gelukkig met haar vriend, Freek. Samen wonen zij in een prachtige woning in Amsterdam. Geraldine deelt niet veel van haar geliefde en haar woning op Instagram, maar als zij dat doet, zijn haar volgers onder de indruk. Dit keer werd Geraldine gefotografeerd voor Linda. en dat gebeurde in haar eigen woning. Wij werden even stil toen wij deze foto’s zagen, want wat ziet het er mooi uit bij de presentatrice thuis. De bruine keuken met het zwarte, marmeren blad en het bijzettafeltje vol met glazen, zijn details die de woning laten stralen.

De kledingkast van Geraldine is er een waar menig vrouw jaloers op is, want wow; wat een kleding en wat een kleuren. Ook het bijzettafeltje op haar kamer, waar een spiegel boven hangt, geeft ons een warm gevoel. Het tafeltje staat vol met spulletjes en onder de spiegel hangen dierbare foto’s. Aan alle foto’s te zien, houdt Geraldine van knus- en gezelligheid. Dat gevoel krijgen wij namelijk gelijk als wij deze woning zien. Ook houdt zij, in tegenstelling tot veel andere mensen, van donkere kleuren. Wij zien de bruine, zwarte en kastanjebruine tinten veel terugkomen. Het ziet er allemaal prachtig uit bij je, Geraldine!

Bron en Beeld: Instagram Geraldine Kemper

Delen

Meer over Geraldine Kemper

Een Kijkje in de Kast van Geraldine Kemper: 'Zo prijzig dat ik het niet durf te dragen.'
Een Kijkje in de Kast van Geraldine Kemper: ‘Zo prijzig dat ik het niet durf te dragen.’
OP DE SKI: Meegenieten met de wintersport van Geraldine Kemper
OP DE SKI: Meegenieten met de wintersport van Geraldine Kemper
Lees alle artikelen over Geraldine Kemper