100%NL Magazine Birgit Schuurmam
Zie ook:
Delen

WAUW: Birgit Schuurman poseert naakt op het strand

Birgit geniet van een zonnige vakantie en zij loopt er graag hetzelfde bij als haar zoontje: naakt. Wat een prachtige foto is dit!

Birgit Schuurman

Birgit Schuurman is een Nederlandse zangeres en actrice. Velen zullen haar kennen van de televisieseries ‘Flikken Maastricht’ en ‘Flikken Rotterdam’ en als de zus van Katja Schuurman. Birgit’s eerste huwelijk eindigde in 2004. Vier jaar later trouwde de actrice met Arne Toonen en met hem kreeg zij een zoon, Chico. In 2019 ging het stel uit elkaar, maar gelukkig is Birgit niet vrijgezel gebleven. Zij ontmoette haar grote liefde, Sander. Met hem kreeg zij op de laatste dag van 2021 een zoontje, Jimi.

Naaktfoto

Birgit geniet al heel wat dagen van een vakantie in het zonnige Bonaire. Zij neemt haar volgers mee in haar vakantiegeluk, want de foto’s en video’s die zij deelt, zijn prachtig en jaloersmakend. Op de laatste foto die Birgit plaatst, is te zien dat zij volop geniet met haar zoontje. Jimi loopt naakt over het strand, maar ook Birgit loopt topless rond. Het ultieme gevoel van vrijheid. ‘Zoo veel moederliefde hierin zichtbaar’ en ‘Iets schoons mag gezien worden’, schrijven twee enthousiaste volgers. Wat een prachtig plaatje is dit. Lekker genieten van je gezin, de zon, en het strand, Birgit!

Bron en Beeld: Birgit Schuurman

Delen

Meer over Birgit Schuurman

Dít is de leuke moeder van Katja en Birgit Schuurman
Dít is de leuke moeder van Katja en Birgit Schuurman
Birgit Schuurman krijgt vervelende vraag na zwangerschap
Birgit Schuurman krijgt vervelende vraag na zwangerschap
Lees alle artikelen over Birgit Schuurman