100%NL Magazine Birgit Schuurman
Zie ook:
Delen

Mooi! Katja en Birgit Schuurman delen prachtige foto samen met hun kindjes

Op Instagram plaatsen beide zussen een té lieve foto, waarin ze hun lieve neefje en nichtje in hun armen houden.

De zussen Katja en Birgit Schuurman zijn allebei mama van ieder twee prachtige kinderen. Op Instagram delen zij geregeld de leukste foto’s van hun lieve kindjes.

Gezin Birgit

Op 31-12-2021 zijn Birgit Schuurman en haar vriend Sander de trotse ouders geworden van een prachtige zoon: Jimi. Zoon Chico is daarmee grote broer geworden! Jimi is het eerste kindje voor het gelukkige stel samen. Uit een eerdere relatie heeft Birgit al een zoon Chico, die nu dus grote broer is! Haar eerste zoon Chico kreeg ze met haar ex Arne Toonen. De vader van haar tweede zoontje is Sander van Haarlem met wie ze ondertussen alweer langer dan twee jaar samen is.

Gezin Katja

Een lange tijd lachte het leven Katja Schuurman toe. Ze deed de allerleukste klussen voor haar baan, genoot met volle bak van haar twee prachtige dochters en was smoorverliefd op Freek van Noortwijk. Helaas kwam daar vorig jaar een einde aan.

In een emotionele post lieten Katja en Freek weten uit elkaar te gaan. Voor Katja (en voor Freek natuurlijk ook) nu de taak om het leven weer op te pakken. Een liefdesbreuk valt niet mee, en die pijn moet slijten. Katja schreef hier een paar weken geleden over: ‘Nu snotverkouden neus stomend trachten te ontploppen, liefdesverdriet weg puffen en kotsen, realiteit proberen te omarmen en dan toch maar weer heel kinderachtig boos worden, huilende baby boven, en al die dingen die ik leuk vind ,zoals de spa, het theater, de bios, uit eten; het kan allemaal niet! (Ja ik dacht ik zeg het toch maar. Het is een enorme domper natuurlijk, maar voordat jullie je verheugen op allerlei dingen die er voorlopig even niet in zitten, dacht ik, ik moet toch gewoon eerlijk zijn).’

Kinderen Katja

Toch zijn er nog altijd twee personen in Katja’s leven die haar al-tijd laten lachen: haar dochters Sammie en Coco. Uit een relatie met Thijs Römer kreeg Katja dochter Sammie en samen met Freek van Noortwijk dochter Coco. Katja deelt regelmatig de allerleukste foto’s van haar twee dochters en haar volgers smullen er van! Zo postte ze vorig jaar een foto van Sammie, Coco en zichzelf in alle drie dezelfde outfit. Wat een prachtig plaatje!

“Childswop”

Gelukkig kan Katja ook altijd rekenen op haar zus én steun en toeverlaat Birgit. De twee zussen hebben een hele hechte band. Op Instagram postten de trotse mama’s een prachtige foto samen met hun kleine spruiten. “Rarara, wat hebben Kat en ik geruild? Tip: het is niet ons kapsel…” schrijft Birgit bij de foto. Katja schrijft gekscherend: “#childswop.” Op de foto hebben zij even geruild en houden de zussen hun neefje en nichtje in hun armen. Wat een prachtige plaatje!

Benieuwd naar de liefdevolle foto van de twee trotse zussen met hun schattige kiddo’s? Je ziet ze hieronder:

https://www.instagram.com/p/CZpoVGwoKOm/?utm_source=ig_web_copy_link

instagram Katja Schuurman en Birgit Schuurman.

Delen

Meer over Katja Schuurman

Katja Schuurman openhartig: 'Ik ga Thijs niet bezoeken in de gevangenis'
Katja Schuurman openhartig: ‘Ik ga Thijs niet bezoeken in de gevangenis’
Katja Schuurman deelt throwbackfoto: 'Ik vond mezelf altijd zo verschrikkelijk lelijk op deze foto'
Katja Schuurman deelt throwbackfoto: ‘Ik vond mezelf altijd zo verschrikkelijk lelijk op deze foto’
Lees alle artikelen over Katja Schuurman

Meer over Birgit Schuurman

Dít is de leuke moeder van Katja en Birgit Schuurman
Dít is de leuke moeder van Katja en Birgit Schuurman
WAUW: Birgit Schuurman poseert naakt op het strand
WAUW: Birgit Schuurman poseert naakt op het strand
Lees alle artikelen over Birgit Schuurman