100%NL Magazine Pasen

Blije eitjes: zó vierden de BN’ers Pasen!

We hebben een heerlijk en zonnig Pasen weekend achter de rug! Ook de BN'ers genoten met volle teugen!

Simon en Annemarie Keizer

Annemarie Keizer is deze Pasen weer iets wijzer geworden: ‘Met twee kleine kinderen is het iets lastiger een leuke foto maken ben ik nu achter.’

Waylon en Bibi Breijman

Het is de laatste Pasen voordat Teddy er een broertje of zusje bij krijgt. En dus haalden Waylon en Bibi alles uit de kast om er een Pasen om nooit te vergeten van te maken!

Edsilia Rombley

Drie hele blije koppies! Edsilia en haar dochters lieten zich voor de gelegenheid schminken, en dat zag er prachtig uit!

Arie en Romy Boomsma

Een tafereeltje om bij weg te dromen. In de gigantische tuin van Arie en Romy werd er heerlijk getafeld, eieren gezocht en genoten van elkaars gezelschap!

Shelly Sterk

Jake, het zoontje van Shelly Sterk, laat zien dat hij nergens bang voor is! Vol trots zit hij op schoot bij een reusachtige Paashaas. Thumbs up!

Bridget Maasland

Bridget Maasland vierde Pasen met haar grote liefde: zoon Mees.

Chantal Bles

Zoals we van Chantal Bles gewend zijn ze er weer prachtig uit het afgelopen weekend. Maar ook Robert en de kids zagen er uit om door een ringetje te halen!

Ruud de Wild

‘Als ik dit jaar de verteller ben (Passion) dan ook family man. Vrolijk Pasen’, aldus Ruud de Wild.

Emma Heesters

‘Happy (h)Easter(s)!!’

Nick en Kirsten Schilder

Nick en Kirsten doen echt alles om een lach op de gezichten van hun kinderen te toveren. Het stel ging helemaal in stijl, net als de Paashaas!

Bron en Beeld: Instagram