100%NL Magazine ANP/Yvon Jaspers
Zie ook:
Delen

Dít Boer Zoekt Vrouw-koppel verlaat Nederland en gaat emigreren!

Op Instagram laat Yvon Jaspers weten dat dit Boer Zoekt Vrouw-koppel binnenkort zal emigreren, en officieel Nederland achter zich zal laten.

Emigreren naar Denemarken

Boer Jan en zijn Rianne vonden de liefde tijdens Boer Zoekt Vrouw. Inmiddels is het stel al jaren samen en hebben ze twee kinderen: Melle en Siem. Tijdens de uitzending van ‘Onze boerderij in Europa’ was te zien dat het koppel, samen met presentatrice Yvon Jaspers, Denemarken bezochten. Dit deden ze niet zonder reden. Het stel wilde namelijk nieuwe inspiratie op doen voor hun eigen schapenboerderij op Texel. Aan het einde van de aflevering kwam naar voren dat boer Jan een eventuele verhuizing naar Denemarken wel zag zitten. En wat blijkt: dit voorjaar verhuizen ze samen met hun zoontjes naar Denemarken.

Yvonne: ‘Nooit gedacht dat Jan en Rianne hun geliefde Texel zouden verruilen voor Denemarken! Maar ze gaan het echt doen. Ze verruilen de schapenboerderij en gaan koeien melken. Zo’n ongelofelijk grote stap. Ik reis met ze mee. Ze vertellen hun verhaal in de volgende serie van ‘Onze Boerderij’.

Boer Zoekt Vrouw

Boer Zoekt Vrouw is al jarenlang een gigantisch populair programma waarin boeren of boerinnen met hulp van Yvon Jaspers proberen de liefde te vinden. En het lukt een hoop boeren! Zo werden begin dit jaar boerin Steffi en haar vriend Roel voor het eerst ouders van een prachtige dochter. Helaas loopt het sprookje niet voor alle koppels goed af, boer Jan en Nienke én boer Bastiaan en Milou van het vorige seizoen zijn helaas uit elkaar.

 

Beeld: ANP Kippa, Bron: Instagram Yvon Jaspers

Delen