100%NL Magazine Boerin Steffi
Zie ook:
Delen

Zó gaat het nu met Boerin Steffi uit Boer Zoekt Vrouw!

Altijd al benieuwd geweest hoe het nu met Boerin Steffi uit Boer Zoekt Vrouw gaat? Lees dan snel verder!

Boer Zoekt Vrouw

Het is momenteel weer hét programma van dit moment: Boer Zoekt Vrouw. Iedere zondagavond zit menig Nederlander lekker kneuterig voor de tv om te genieten van het boerenleven. Inmiddels is het twaalfde seizoen van het populaire programma alweer van start gegaan.

Voor het seizoen van 2021-2022 wordt het liefdesleven van de boeren Jouke, Joost, Evert, Janine, Hans, Rob, Hilda, Gerben, Rob en Robert gevolgd.

Yvon Jaspers

Als je denkt aan Boer Zoekt Vrouw dan denk je natuurlijk aan Yvon Jaspers! Al meer dan 17 jaar kennen we de presentatrice als vaste gezicht van het geliefde programma Boer Zoekt Vrouw. Zowel de kijkers als de boeren/boerinnen zijn altijd dol op Yvon. Zo biedt deze sympathieke en vrolijke presentatrice de boeren een luisterend oor en kunnen ze altijd bij haar terecht om hun hart te luchten.

Waar Yvon Jaspers de boeren in Boer Zoekt Vrouw helpt het geluk te vinden in de liefde, is ze zelf al een paar jaar heel gelukkig met haar man en kinderen. Zo is Yvon al jaren gelukkig getrouwd met Pieter. Samen zijn zij de trotse ouders van twee prachtige kids: een zoon Tijl (14) en een dochter Keesje (16). Daarnaast is het gezin eigenaar van twee té schattige labradoodles. Foto’s van het gezin van Yvon zie je hier.

Boerin Steffi

In 2018 deed paardenfokster Steffi Verhagen mee aan het programma. Vanaf het eerste moment dat Steffi verscheen in programma werd ze één van de meest geliefde boeren. Dat kwam door haar bescheiden instelling. Toen Yvon haar de brieven kwam overhandigen kon Steffi het haast niet geloven. Zo liet ze destijds Yvon weten: ‘Er zijn knappere mensen dan ik, dan kies je eerder een van die mensen uit dan mij.’ Toch ontving Steffi meerdere brieven. Uiteindelijk eindigde Steffi met de vriendelijke Roel.

Nog altijd zijn Steffi en Roel een gelukkig stelletje en zijn ze niet meer met z’n tweeën! In januari 2021 werd hun dochter Sterre Yvon Madelon geboren. Ja je leest het goed, Roel en Steffi hebben hun dochter vernoemd naar Yvon Jaspers. Steffi zei hierover: ‘Natuurlijk kon een vernoeming naar Yvon niet uitblijven. Zonder Yvon was Sterre er niet geweest!’

Benieuwd naar de leukste foto’s van het gezin? Die zie je hieronder!

Bron en Beeld: Instagram Steffi Verhagen

Delen

Meer over Yvon Jaspers

Hartverwarmende actie van Yvon Jaspers zorgt voor tranendal
Hartverwarmende actie van Yvon Jaspers zorgt voor tranendal
ONTROEREND: Yvon Jaspers sluit dochter weer in de armen en deelt emotionele video
ONTROEREND: Yvon Jaspers sluit dochter weer in de armen en deelt emotionele video
Lees alle artikelen over Yvon Jaspers