100%NL Magazine Bridget Maasland
Zie ook:
Delen

Bridget Maasland grijpt in en maakt einde aan geruchten

De geruchten dat Bridget gaat verhuizen, zijn al meerdere keren rondgegaan. In de BLVD podcast vertelt Bridget zelf of dit waar is.

Bridget Maasland

Bridget Maasland kennen we natuurlijk allemaal! De mooie blondine begon haar carrière als model maar ging al snel aan de slag als VJ bij TMF. Vervolgens werd ze presentatrice bij BNN, SBS6 en RTL en is ze niet meer van de Nederlandse televisie weg te denken. Nederland houdt van Bridget Maasland!

Geruchten

Bridget woont al jaren met haar zoon Mees in Amsterdam. Er wordt nu voor de zoveelste keer gezegd dat haar woning in de verkoop komt en dat Bridget en Mees gaan verhuizen. In de BLVD Podcast maakt Bridget een einde aan de geruchten. ‘Dit is nu de derde keer dat er wordt gezegd dat ik ga verhuizen en dat ga ik niet. Mijn huis staat ook niet te koop’, zegt zij. Collega Rob Goossens vraagt hoe het dan kan dat er foto’s van haar woonkamer op een makelaarssite staan. Bridget legt uit dat zij af en toe iets van haar interieur op social media deelt. ‘Ik heb een winkel met spullen voor in en om het huis.’

Daarnaast zijn er vier jaar geleden ook foto’s van haar huis gemaakt. ‘Toen ik het huis van mijn ouders kocht, moest ik de overwaarde van mijn huis weten. Dan zetten ze het er even op, maar intern, dus eigenlijk alleen voor de makelaar. En dat stond er blijkbaar nog steeds op.’ Bridget lijkt te weten waarom de foto’s nu weer opduiken: ‘Ik denk dat ze gewoon kijken op sites en wat ze nog vinden van vroeger en helemaal niet kijken of het nog actueel is.’ Bridget heeft dus in één keer een einde aan de geruchten gemaakt en zij blijft gewoon genieten in haar woning in Amsterdam.

Bron en Beeld: De BLVD Podcast

Delen

Meer over Bridget Maasland

Bridget Maasland deelt foto van de twee grootste liefdes in haar leven
Bridget Maasland deelt foto van de twee grootste liefdes in haar leven
Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto's
Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto’s
Lees alle artikelen over Bridget Maasland