100%NL Magazine Bridget Maasland
Zie ook:
Delen

Bridget Maasland en zoon Mees genieten in Venetië

Samen met haar grote liefde, zoon Mees, is Bridget Maasland aan het genieten van een vakantie in het mooie Venetië.

Bridget en Mees in Venetië

Op Instagram deelt Bridget jaloersmakende kiekjes. Een zon aan de hemel, twee blije koppies en een prachtige omgeving: Bridget en Mees zijn in Venetië! Moeder en zoon vermaken zich prima en hebben nu al de tijd van hun leven.

‘Wat een feest, Mees en ik zijn beide nog nooit in Venetië geweest. Wat is het hier prachtig, mooie architectuur, heerlijk eten en alles gaat via het water dus geen auto’s. Gezellig samen op pad met onze camera’s.’

Woning Bridget Maasland

Een dubbel benedenhuis op een hoek in het prachtige Amsterdam, daar woont Bridget Maasland samen met haar zoon Mees. Volgens Bridget is dit haar ‘droomhuis’ en wij snappen helemaal waarom.

Op Instagram trakteert Bridget haar volgers op een rondleiding door de gehele woning. Wat meteen opvalt is dat de woning in alle opzichten perfect gestyled is. Alles is tot in de puntjes af en er hangt een hele fijne sfeer.

Ben jij benieuwd naar de inrichting van Bridget? Die zie je hier!

WIN! € 150 shoptegoed van Melting Pot Amsterdam!

Samen met haar ouders heeft Bridget woonwinkel ‘Melting Pot’, ook in Amsterdam. De prachtige winkel in de altijd gezellige Pijp wordt gerund door Bridget Maasland en haar familie. Naast de winkel hebben ze natuurlijk ook een geweldige webshop waar al jouw interieurdromen uitkomen. Als 100%NL Lezer kun je nu kans maken op € 150 euro shoptegoed!

 

 

Bron en Beeld: Instagram Bridget Maasland

Delen

Meer over Bridget Maasland

Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto's
Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto’s
Bridget Maasland gespot met een bekende 'Oude liefde roest niet'
Bridget Maasland gespot met een bekende ‘Oude liefde roest niet’
Lees alle artikelen over Bridget Maasland