100%NL Magazine Bridget Maasland zoon Mees
Zie ook:
Delen

Bridget Maasland en zoon Mees showen beiden hun sixpacks!

Bridget Maasland en haar zoon Mees hebben een intensief traject achter de rug en showen vol trots hun sixpacks.

Bridget Maasland

Bridget Maasland kennen we allemaal als de goedlachse, knappe, blonde presentatrice, die al heel wat tv-klussen op haar naam heeft staan. Haar eerste klus was voor TMF, waar Bridget werkte als vj. Iets later ging Bridget aan de slag voor BNN en weer iets later begon zij bij RTL. Momenteel staat de presentatrice dagelijks aan de desk bij RTL Boulevard.

Afvalrace

De afgelopen maanden is Bridget kei-hard aan het werk geweest met zichzelf. Ze let goed op haar eten, staat dagelijks in de sportschool en heeft een ijzeren discipline. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Een paar weken geleden deelde Bridget al een selfie van zichzelf in de spiegel waarop ze haar beginnende sixpack liet zien. Wauw, toen al zag Bridget er geweldig uit!

Sixpacks

Inmiddels zijn er weer een paar weken voorbij en zit de fitjourney van Bridget én haar zoon Mees er bij DagEen alweer bijna op. Op Instagram deelt Bridget het waanzinnige eindresultaat van zichzelf en haar zoon Mees. Wow…het is verbluffend!

Op Instagram schrijft Bridget: ‘Wat een waanzinnige reis hebben wij met jullie mogen afleggen. Eén die zonder jullie engelengeduld, rotsvast vertrouwen en aanstekelijke enthousiasme nooit zo mooi was geworden als nu. En extra bijzonder om dit samen met mijn zoon Mees te doen. Dit gaan we nooit meer vergeten. Hij weet wat een gezonde basis is, qua voeding en training en daar heeft hij de rest van zijn leven profijt an. Deze bijzondere trotse moeder is jullie daar eeuwig dankbaar voor.’

100%NL Magazine Bridget Maasland

Bron en Beeld: Instagram Bridget Maasland, Instagram DagEen, Foto: Jeroen de Boer

Delen

Meer over Bridget Maasland

Bridget Maasland grijpt in en maakt einde aan geruchten
Bridget Maasland grijpt in en maakt einde aan geruchten
Bridget Maasland deelt foto van de twee grootste liefdes in haar leven
Bridget Maasland deelt foto van de twee grootste liefdes in haar leven
Lees alle artikelen over Bridget Maasland