100%NL Magazine Britt Dekker
Zie ook:
Delen

Britt Dekker reageert op blunder: ‘Wat moeten we nu doen?’

Afgelopen zaterdag werd de prijs voor Favoriete Jeugdprogramma uitgereikt, maar dat ging niet helemaal zoals gepland. Britt reageert nu op de blunder.

Britt Dekker

In 2009 maakte Britt Dekker haar televisiedebuut in het RTL 5-datingprogramma ‘Take me out’. In april 2012 co-presenteerde ze ‘Britt en Ymke en het mysterie van…’ op RTL 5, waarin ze samen met Ymke Wieringa elke week een mysterie ontrafelden tijdens hun wereldreis.

Daarnaast heeft Britt ook deelgenomen aan andere televisieprogramma’s zoals ‘Echte meisjes in de jungle’ en ‘De zomer van Britt & Ymke’, ze heeft geposeerd voor Playboy én speelde in films zoals ‘Silverstar’ en Whitestar’.

Blunder

Britt was zaterdag de presentatrice van de NPO Zapp Awards. De prijs voor Favoriete Jeugdprogramma werd uitgereikt en de winnaar was ‘Bommetje!’, maar per ongeluk werd de naam van het programma Brugklas genoemd. Dit was niet de blunder van Britt zelf, maar van de 11-jarige winnaar van Heel Holland Bakt Kids. Hij mocht de winnaar oplezen, maar ‘riep per ongeluk het verkeerde programma.’ Dit vertelde Britt tegen Shownieuws. Zij legt uit dat de 11-jarige jongen daarna helemaal van slag was.

‘Ik hoorde dat hij Brugklas riep en ik keek naar Klaas van: wat moeten we nu doen? Want wij wisten dat het Bommetje! was’, vertelt Britt. Klaas riep daarna snel ‘Bommetje!’, vertelt Britt. ‘Dus het was wel een soort van goedgekomen, maar ja, die mensen van Brugklas dachten natuurlijk van: wat is het nou?’ Zo’n blunder kan de beste overkomen. Gelukkig was de fout snel te verbeteren. 😉

Bron en Beeld: Shownieuws

Delen

Meer over Britt Dekker

Groot verlies voor Britt Dekker 'Geheel onverwachts overleden'
Groot verlies voor Britt Dekker ‘Geheel onverwachts overleden’
VA VA VOOM: Britt Dekker viert verjaardag in de zon en showt bikinibody
VA VA VOOM: Britt Dekker viert verjaardag in de zon en showt bikinibody
Lees alle artikelen over Britt Dekker