100pmagazine_rachelhazes
Zie ook:
Delen

Broer André Hazes deelt pijnlijke sneer uit aan Rachel: ‘Hij werd leeggetrokken’

De broer van overleden volkszanger André Hazes schreef een nummer over hem en daarmee deelt hij een pijnlijke sneer uit aan zijn voormalige schoonzus.

Rachel Hazes

Rachel Hazes, wie kent haar niet. Er gaat geen week aan ons voorbij dat we Rachel of een van haar familieleden voorbij zien komen in de media. En dat is niet voor niets, want de Hazes-familie is wellicht de meest besproken familie van Nederland.

Broer André

Joop Hazes is de broer van overleden volkszanger André Hazes. Hij heeft een nummer uitgebracht als ode aan zijn broer. Het nummer heet ‘Mijn broertje’ en daarin zingt hij onder andere over de tijd dat hij uit huis ging. ‘Mijn familie zei mij niets, alleen mijn broertje. Die bleef achter, en dat deed me toch wel pijn. Hij was een hele doodgewone jongen. Hij hield van lachen en van het leven.’

Verder zingt hij over zijn voormalige schoonzus. ‘Elke vrouw die wilde met hem trouwen. Hij had geld en aanzien, en was vaak op tv. Maar zijn laatste jaren moest hij dat berouwen. Hij werd leeggetrokken, daar zat zij niet mee.’ Hier blijft het niet bij, want Joop zingt ook over de problemen over de erfenis tussen Rachel en haar kinderen. ‘En nu hij er niet meer is komt de ellende. Zijn ex vecht met zijn kinderen om het geld.’ Joop heeft in dit nummer duidelijk zijn eigen hart gelucht.

Bron en Beeld: De Telegraaf.

Delen

Meer over Rachel Hazes

FOTO'S: Rachel Hazes verrast door familieleden in Spanje
FOTO’S: Rachel Hazes verrast door familieleden in Spanje
Zo reageerde Rachel Hazes op de verzoening tussen Roxeanne en André
Zo reageerde Rachel Hazes op de verzoening tussen Roxeanne en André
Lees alle artikelen over Rachel Hazes