100%NL Magazine Gerard Joling
Zie ook:
Delen

Zó zien de onbekende broer en zus van Gerard Joling eruit!

Wisten jullie dat Gerard Joling nog meer broers en zussen heeft? Bekijk hier hoe de broer en zus van Gerard Joling eruit zien!

Gerard Joling

Gerard Joling kennen we allemaal als Nederlandse zanger en presentator. De zanger treedt jaarlijks op met De Toppers, heeft zelf veel optredens en op tv is hij veel te zien. Samen met Gordon heeft Gerard meerdere programma’s gemaakt onder de naam ‘Geer & Goor’. Gerard is dit jaar ook weer te zien als jurylid bij het succesvolle programma The Masked Singer. Over zijn programma’s en dagelijks leven plaatst Gerard veel op Instagram, maar over zijn familie deelt hij iets minder.

Familie

Ondanks het feit dat Gerard niet veel deelt over zijn familie, is hij wel een echte familieman. Degene die wel veel in Gerard zijn programma’s voor is gekomen en waar hij wekelijks foto’s mee deelde, was zijn moeder Janny. Gerard’s moeder overleed begin 2022 op 92-jarige leeftijd aan een dubbele longontsteking. Dit grote gemis is en blijf enorm voor Gerard, maar de zanger is blij dat hij zijn lieve moeder Janny zolang bij hem heeft gehad.

Gerard zijn moeder kwam regelmatig in beeld, maar hij heeft ook een broer Willem en een zus Gerdi. Zij komen niet veel voorbij op Gerard zijn socials, maar ook met hun heeft hij een hele goede band. Gerard’s broer Willem is ook muzikaal. Hij zingt regelmatig en hij speelt gitaar.

https://www.instagram.com/p/COr8Z09HnTl/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B87OfjkJ-_K/

Bron en Beeld: Instagram Gerard Joling

Delen

Meer over Gerard Joling

LEZEN: Gerard Joling laat zich uit over einde carrière
LEZEN: Gerard Joling laat zich uit over einde carrière
Gerard Joling openhartig over liefdesleven: 'Ik heb een heel spannend leven'
Gerard Joling openhartig over liefdesleven: ‘Ik heb een heel spannend leven’
Lees alle artikelen over Gerard Joling