Kim Feenstra
Zie ook:
Delen

Het zit in de genen: dit zijn de knappe broers en zussen van Kim Feenstra!

Dat Kim Feenstra een prachtige verschijning is, is een feit. Maar de good looks zitten blijkbaar in de familie, want Kim heeft ook nog twee knappe halfbroers en drie prachtige halfzusjes!

Kim Feenstra is één van de knapste vrouwen van Nederland en moeder van een zoontje, Brooklyn. Hoewel zij en haar vriend Stanley zelf een klein en fijn gezin hebben, was het bij Kim vroeger wat drukker thuis. Het Nederlandse model heeft namelijk 5 half broers en zussen. Kim plaatst niet heel veel foto’s van haar familie, maar wanneer zij dat doet, laat zij weten super trots te zijn op allemaal.

Hieronder wat foto’s van Kim’s half broers en zussen.

Halfzussen Ruby en Isafaye

Isafaye en Ruby Burger zijn twee blonde jonge dames die duidelijk iets weg hebben van hun zus Kim. Isafaye is zelf ook model.

https://www.instagram.com/p/CX3iLGjIMZo/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CkiIH_jIZpD/?utm_source=ig_web_copy_link

Halfzus Melro

De andere halfzus van Kim heet Melro of Ro (als we de reacties moeten geloven). De zussen staan vaak met elkaar op de foto en lijken ook beste vriendinnen. Prachtig om die sterkte familieband te zien!

Broers

Tot slot hebben we nog de twee broers van Kim en dat zijn twee knappe verschijningen. Bradney en Jazzley zijn hun namen. Op Instagram plaatste Kim laatst nog een foto van Bradney. Daarbij schreef zij dat hij het feesten duidelijk van Kim heeft en dat zij ongelooflijk veel van hem houdt. ‘Ik ben ook dol op die andere hoor. Enorm. Maar die wil nooit op de foto’, schreef zij onder de foto.

https://www.instagram.com/p/CkeAAntMxAe/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/6uvH05R1tm/?utm_source=ig_web_copy_link

Schoonzus

En natuurlijk heeft Kim nog een hele bekende schoonzus. Maria Tailor is de zus van de vriend van Kim. Met Maria heeft Kim ook een ontzettend goede band. Zij gaan samen op vakantie, zien en spreken elkaar dagelijks en gaan regelmatig met elkaar uiteten. Het is duidelijk dat Kim haar handen mag dichtknijpen met deze geweldige grote familie.

https://www.instagram.com/p/CjIv5HRs9kz/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Kim Feenstra

Delen

Meer over Kim Feenstra

Kim Feenstra deelt trots moedermoment van zangkunsten Brooklyn
Kim Feenstra deelt trots moedermoment van zangkunsten Brooklyn
Kim Feenstra: 'Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk'
Kim Feenstra: ‘Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk’
Lees alle artikelen over Kim Feenstra