kim feenstra
Zie ook:
Delen

Kim Feenstra deelt trots moedermoment van zangkunsten Brooklyn

Met een stralende glimlach deelt Kim Feenstra vol trots een bijzonder moment met haar volgers: een hartverwarmende video van haar zingende zoon Brooklyn.

Kim Feenstra

In 2006 besloot Kim haar geluk te beproeven tijdens Holland’s Next Top Model. Kim won de wedstrijd en is sindsdien één van de bekendste modellen die ons land rijk is. Na haar deelname aan Het Perfecte Plaatje in 2016 is Kim ook veel te vinden achter de camera. Door haar deelname aan het programma is een liefde voor fotograferen geboren.

Zoontje Brooklyn

In 2020 kwam Kim’s grootste geluk ter wereld. Samen met haar vriend Stanley kreeg zij een zoontjeBrooklyn. Brooklyn werd 16 oktober 2020 geboren en vanaf dat moment was Kim smoorverliefd. Het is het eerste kindje voor het topmodel en haar vriend Stanley. Vandaag deelt Kim Feenstra vol trots een hartverwarmende video waarin haar zoon Brooklyn vrolijk zingt. Met een brede glimlach deelt ze de beelden van het moment waarop Brooklyn zijn lievelingsliedje ten gehore brengt. Daarbij schrijft ze: “Goedemorgen! Welk liedje zingt Brooklyn? Sound on!!! Maak er een mooie dag van!.” Je ziet het hier.

Bron en Beeld: Instagram Kim Feenstra

Delen

Meer over Kim Feenstra

Kim Feenstra: 'Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk'
Kim Feenstra: ‘Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk’
Kim Feenstra deelt hilarisch maar te schattig moedermomentje
Kim Feenstra deelt hilarisch maar te schattig moedermomentje
Lees alle artikelen over Kim Feenstra