100%NL Magazine Buddy Vedder
Zie ook:
Delen

Buddy Vedder: ‘Stiekem vind ik Maan een hele leuke meid’

Radio 100%NL heeft een nieuw YouTube format gelanceerd: de Nederpopknop! In de nieuwe reeks leren we de BN'ers nóg beter kennen. Alles wordt bepaald door één druk op de knop. Aan de hand van een songtekst of titel van een nummer wordt er een vraag gesteld. Oftewel: de muziek bepaalt de vraag!

Deze week drukt Buddy Vedder op de Nederpopknop. Tijdens deze aflevering verteld hij wat de gekste naam is van één van zijn chats (#teampjemooiboy), of hij ooit mee zou doen aan Temptation Island, welke verkeersregel hij zou afschaffen, zijn Tinder-avonturen ên zijn liefdesleven.

Thomas van Empelen vraagt Buddy welke roddel die niet waar is maar wel waar had mogen zijn. Buddy: ”Er was een tijdje een roddel dat Maan en ik een relatie hadden. Dat was niet waar, we hebben wel gedatet. Stiekem vind ik Maan wel een leuke meid. Ik ben nu super blij met Ginny mijn vriendin, maar als je nu ziet hoe Maan opdroogt… Maan, wat ben jij een mooie meid!”

De Nederpopknop

Benieuwd naar de hele video? Check dan zeker het YouTube kanaal van radio 100%NL. Hier kan je niet alleen de aflevering met Buddy kijken, maar ook alle voorgaande afleveringen. Veel plezier!

https://www.youtube.com/watch?v=Uwadx2x8Yjk&feature=youtu.be

Bron: 100%NL

Delen

Meer over Buddy Vedder

LIEF: Buddy Vedder deelt romantisch kiekje met zijn vriendin
LIEF: Buddy Vedder deelt romantisch kiekje met zijn vriendin
Buddy Vedder deelt een romantische selfie vanuit Vietnam!
Buddy Vedder deelt een romantische selfie vanuit Vietnam!
Lees alle artikelen over Buddy Vedder