Buddy Vedder

Buddy Vedder

Wie is Buddy Vedder?

Buddy Vedder (26 augustus 1994) is een Nederlandse acteur, zanger, presentator en danser. Het grote publiek kent Buddy van zijn rol in Goede tijden, slechte tijden waarin hij de rol vertolkte van Rover Dekker.

Carrière

Buddy Vedders grote doorbraak is begonnen bij Goede Tijden Slechte Tijden. Hier speelde hij de rol van Rover Dekker. Dit deed hij van juni 2015 tot november 2017. Naast acteren is Buddy ook een enorm danstalent. Hij deed in 2016 mee aan het programma Dance Dance Dance met zijn collega Robin Martens en werden uiteindelijk eerste. Naast acteren en dansen begon Buddy ook met presenteren. Van 2015 tot 2018 was Buddy de vaste presentator van de Kids Top 20. Ook zat hij in de jury van het Junior Songfestival. Verder deed de acteur mee aan Wie is de Mol? In 2019 en wist hij de mol, Rob Dekay, te ontmaskeren. Vedder is jurylid in het programma The Masked Singer. Ook speelt hij met band in de theatershow The Legends We’ve Lost.

Het liefdesleven van Buddy Vedder

Buddy Vedder is heel gelukkig samen met zijn vriendin Ginny Pauw. Ginny is een professioneel danseres en choreograaf. Buddy en Ginny leerden elkaar in 2017 kennen tijdens het dansprogramma Dance Dance Dance. Hier sloeg de vonk al snel over en kregen ze een relatie. Ginny is een prachtige verschijning met een bos krullen waar menig vrouw jaloers op zal zijn! Buddy en Ginny zijn inmiddels al een tijdje samen en hebben het hartstikke fijn! Ze stralen samen op alle leuke foto’s die Buddy regelmatig deelt. Wat een leuk stel!

De zus van Buddy Verder

Maar Ginny is niet de enige vrouw in Buddy’s leven, hij heeft namelijk ook nog een hele leuke zus! Zij heet Eva en is net als Buddy een vrolijke noot, dat is te zien op de foto’s. En wat blijkt? Buddy is niet de enige in het gezin Vedder met talent, want zus Eva tennist op topniveau! Dat Buddy en Eva een hele goede band hebben zien we op de foto’s, maar dat schrijft Buddy ook. Toen Eva haar 22e verjaardag vierde schreef Buddy: ‘Al 22 jaar trotse broer van deze knapperd!’. Wat leuk, zo’n broer en zus band!