CUTE: De verliefde foto's van Buddy Vedder en zijn vriendin Ginny!
Zie ook:
Delen

CUTE: De verliefde foto’s van Buddy Vedder en zijn vriendin Ginny!

Buddy Vedder, momenteel weer te zien als jurylid in The Masked Singer, is al jaren heel gelukkig met zijn vriendin Ginny.

Tropische selfie

Buddy Vedder plaatste vorig jaar een selfie met zijn knappe vriendin Ginny! Het stel genoot toen met volle teugen van een vakantie in het buitenland.

Vriendin Ginny

Ginny Pauw, de knappe en getalenteerde vriendin van Buddy is professioneel danser en choreografe, en geeft ook dansles. Ginny was onder andere de achtergronddanseres bij The Voice of Holland. Momenteel is Ginny druk met een nieuw project en haar coachingprogramma’s. Naast al haar talent is ze ook smoorverliefd op Buddy en vormen ze samen een geweldig koppel!

Buddy

Buddy kennen we natuurlijk wel allemaal van GTST en vorig jaar behoorde hij nog tot de juryleden van het populaire programma The Masked Singer. Ook danst Buddy de sterren van de hemel, zo won hij in 2016 het programma Dance, Dance, Dance als dansduo met Robin Martens. In 2020 won hij ook het programma Wie is de Mol? Daarnaast heeft Buddy nog talloze programma’s gepresenteerd.

 

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Buddy Vedder

LIEF: Buddy Vedder deelt romantisch kiekje met zijn vriendin
LIEF: Buddy Vedder deelt romantisch kiekje met zijn vriendin
Buddy Vedder deelt een romantische selfie vanuit Vietnam!
Buddy Vedder deelt een romantische selfie vanuit Vietnam!
Lees alle artikelen over Buddy Vedder