100%NL Magazine Boer Zoekt Vrouw
Zie ook:
Delen

Zijn ze nog bij elkaar? BZV Claudia en Paul geven een update!

Tijdens het laatste seizoen van Boer Zoekt Vrouw vonden Claudia en Paul de liefde bij elkaar. Nu maanden later vraagt iedereen zich af: zijn ze nog bij elkaar?

Boer Zoekt Vrouw

Al sinds 2004 is het programma Boer zoekt Vrouw van KRO NCRV een immens groot succes binnen Nederland. Yvon Jaspers is het gezicht van dit programma en zij probeert ieder seizoen meerdere boeren te koppelen. Dit met veel succes, want er zijn al veel Boer zoekt vrouw-bruiloften geweest en er zijn al veel Boer Zoekt Vrouw-kinderen geboren.

Claudia en Paul

Één van de boeren die het afgelopen seizoen op zoek ging naar de liefde was de vriendelijke boerin Claudia. In het zonnige Frankrijk runt ze daar een biologisch melkveebedrijf. Het enige wat Claudia nog miste in Frankrijk was een man aan haar zijde. Maar liefst 89 mannen schreven een brief naar Claudia, waarvan er uiteindelijk 3 werden uitgenodigd om te komen logeren in Frankrijk.

Uiteindelijk schoot Cupido raak: Paul bleef als laatste over bij Claudia en de twee vonden de liefde bij elkaar. Tijdens een gesprek met RTL Boulevard laat Claudia weten dat ze nog altijd samen in met Paul, wat leuk! ‘Ik vind het fantastisch. Het gaat heel goed samen’, aldus een verliefde Claudia.

Paul woont nog steeds in Nederland en vertrekt om de week een weekend naar Frankrijk. Emigreren zit er voorlopig nog niet in, maar daar denken de tortelduifjes nu dan ook nog niet aan. Claudia: ‘Je kan niet echt heel erg vooruitkijken, maar zoals het nu gaat, gaat het heel goed en vinden we het gewoon heel gezellig elke keer als we elkaar zien.’

Ben jij een vrijgezelle boer, woon je in Nederland en ben je ook op zoek naar de liefde? Meld je dan aan voor een nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw via deze link!

Bron: Story, Veronica, Beeld: KRO NCRV, Fotograaf Linelle Deunk

Delen