100%NL Magazine Caroline Mol
Zie ook:
Delen

Caroline Mol deelt emotioneel bericht: ‘Vergeten doen we haar nooit’

Caroline Mol staat vandaag stil bij een bijzondere, maar vooral emotionele dag. Daar deelt zij een prachtige foto bij.

Caroline Mol

Jan Dulles en Caroline Mol, een paar dat al hele veel jaren samen is en een heel fijn gezin heeft, hebben in de loop der tijd samen de diepste dalen doorgemaakt. Deze uitdagingen en gebeurtenissen hebben ervoor gezorgd dat hun band sterker dan ooit is. Vorig jaar bezegelden het duo hun liefde door in het huwelijksbootje te stappen. Foto’s van hun trouwdag zie je hier.

Vergeten doen we haar nooit

Vorige week stonden Caroline, haar moeder en haar twee kinderen voor de lens van een hele goede fotografe en er zijn die middag prachtige foto’s gemaakt. Een paar van die kiekjes heeft Caroline al met ons gedeeld en ze zijn echt adembenemend mooi.

Vandaag deelt Caroline opnieuw een foto. Dit keer een met haar moeder en dochter samen. Caroline staat even stil bij het overlijden van haar oma. ‘Vandaag zou mijn lieve oma Lina (de moeder van mijn moeder) 98 jaar zijn geworden. Helaas is ze al 13 jaar niet meer onder ons maar vergeten doen we haar nooit. Ze stond altijd voor iedereen klaar, had humor, lustte graag een wijntje, maar vooral; de liefste oma die we ons konden wensen. Donna leek qua uiterlijk precies op haar. We zeiden toen al eens een keer ‘eigenlijk hadden we haar ook Lina kunnen noemen’. Daarom hebben we Lina naar haar vernoemd.’ Wat verdrietig dat Caroline haar oma al zo lang moet missen, maar wat mooi en bijzonder dat Lina naar haar is vernoemd.

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol

Delen

Meer over Caroline Mol

Caroline Mol deelt waanzinnig duoportret van haar kinderen
Caroline Mol deelt waanzinnig duoportret van haar kinderen
WAUW: Caroline Mol overladen met complimentjes na delen van modelfoto's
WAUW: Caroline Mol overladen met complimentjes na delen van modelfoto’s
Lees alle artikelen over Caroline Mol