100%NL Magazine Jan Dulles
Zie ook:
Delen

ZIEN: Jan Dulles en Caroline Mol zijn getrouwd!

Het mooiste nieuws van vandaag: Jan Dulles en zijn Caroline Mol zijn getrouwd!

Jan Dulles en Caroline Mol

Ze zijn al jaren bij elkaar en hebben samen drie kinderen: Jan Dulles en Caroline Mol. De twee zijn samen door diepe dalen gegaan, maar dat heeft ze sterker gemaakt dan ooit.

Regelmatig delen zowel Jan als Caroline de allerleukste video’s en foto’s van het gezinsgeluk. Zoals laatst, toen het gezin genoot van een zonovergoten vakantie. De allerliefste vakantiekiekjes van Jan, Caroline en de kinderen zie je hier!

Getrouwd!

Het is geen geheim dat Caroline er al jaren van droomt om te trouwen met de man van haar dromen: Jan Dulles. Toen 100%NL Magazine bij Jan en Caroline thuis was een paar jaar geleden liet Caroline al doorschemeren: ‘Ik wacht tot hij me vraagt!’, jubelde ze destijds. Monique Smit hoorde het aan en zag haar kans schoon: ‘Nou Jan, daar ga je!’. Hoewel er die avond geen aanzoek plaatsvond liet Jan wél weten waar hij op wacht. Benieuwd waar hij op wachtte? Dat lees je hier!

Aan dat lange wachten is voor Caroline eindelijk een einde aan gekomen, want het tweetal is getrouwd! Het geheime huwelijk van Jan en Caroline vond plaats in Volendam, omringd door vrienden en familie. De datum waarop Jan en Caroline in het huwelijksbootje zijn gestapt is extra bijzonder, want ze zijn getrouwd op 13 september: de geboortedag van hun overleden dochter Donna.

Bij de post schrijft Jan: ““Komt tijd, komt raad. Wat ons breken wil is wat ons sterker maakt. Vandaag is onze trouwdag. De geboortedag van onze dochter Donna.Haar leven was kort maar heeft ons voor altijd verbonden. Met elkaar en met onze vrienden. Dat vieren wij vandaag. We danken jullie voor alle positiviteit.”

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Jan Dulles

AAWH: Lina Dulles gaat helemaal uit haar dak op de muziek van haar vader
AAWH: Lina Dulles gaat helemaal uit haar dak op de muziek van haar vader
LOOKING GOOD: Jan Dulles en Caroline Mol stelen de show in gala outfits
LOOKING GOOD: Jan Dulles en Caroline Mol stelen de show in gala outfits
Lees alle artikelen over Jan Dulles

Meer over Caroline Mol

ACH: Caroline Mol deelt mooie, maar hartverscheurende video
ACH: Caroline Mol deelt mooie, maar hartverscheurende video
Caroline Mol laat emoties los: 'Een nieuwe levensfase begint'
Caroline Mol laat emoties los: ‘Een nieuwe levensfase begint’
Lees alle artikelen over Caroline Mol