Caroline Mol deelt zomers kiekje met 'pretletter' Lina
Zie ook:
Delen

Caroline Mol deelt zomers kiekje met ‘pretletter’ Lina

Caroline Mol deelt vandaag een zomers kiekje met haar jongste spruit, dochter Lina.

Caroline Mol

Hoewel Caroline een bescheiden Volendamse is, mag ze zichzelf ondertussen ook een BN’er noemen. Caroline is al een aantal jaren samen met haar grote liefde: de 3JS-zanger Jan Dulles. Jan en Caroline wonen op de dijk in Volendam en zijn samen ouders van drie kinderen: zoon James en dochters Donna en Lina. Jan en Caroline delen op hun social media veel van hun persoonlijke leven. De mooie en leuke kiekjes, maar ook de mindere momenten.

Lina

Vanaf het moment dat Lina ter wereld kwam was ze niet alleen het oogappeltje van Jan en Caroline, maar ook van de rest van Nederland. De kleine meid is altijd vrolijk en het lijkt net alsof Lina alleen maar lachen kan. Wat een snoetje!

Zomers kiekje

De zomer is in volle gang en gelukkig laat de zon zich steeds vaker zien. De kleine Lina is nu al een echte zon-liefhebster en geniet dan ook met volle teugen van het warme weer. Caroline deelt op haar Instagram twee té lieve kiekjes. Ze schrijft hierbij: ‘Joepieeee, warmte! Lina is -zoals jullie kunnen zien- heel content met dit mooie weer, eindelijk lekker met romper aan slapen in haar nieuwste zomerslaapzak van @noppiesofficial . Nu ook nog op tijd gaan slapen, maar wat langer opblijven met deze pretletter is ook geen straf.’

De reacties en likes stromen binnen voor de Volendamse. ‘Wat een prachtig meisje!’ en ‘Wat is ze toch een blij kind’, schrijven ze onder de foto.

Delen

Meer over Caroline Mol

Caroline Mol deelt emotioneel bericht: 'Vergeten doen we haar nooit'
Caroline Mol deelt emotioneel bericht: ‘Vergeten doen we haar nooit’
Caroline Mol deelt waanzinnig duoportret van haar kinderen
Caroline Mol deelt waanzinnig duoportret van haar kinderen
Lees alle artikelen over Caroline Mol