100%NL Magazine Jan Dulles
Zie ook:
Delen

Gaan Jan Dulles en Caroline binnenkort trouwen?

Tijdens de live sessie van 'We Zijn Thuis Bij' kwam dé vraag der vragen ook aan bod: Gaan Jan Dulles en Caroline ook nog trouwen?

We Zijn Thuis Bij

Vrijdag 28 januari 2022 vond de tweede editie plaats van ‘We Zijn Thuis Bij’. Tijdens de zomer van 2020 vond de allereerste editie plaats, bij Jan Smit in de tuin. Het werd zo’n groot succes dat dit opnieuw wilden doen.

Het is alweer bijna twee weken geleden dat de deur voor ons open stond. Dit keer opnieuw in Volendam, bij niemand minder dan Jan Dulles en zijn vriendin Caroline. Monique Smit nam de presentatie voor haar rekening en het werd een gezellige en openhartige avond.

Jan Dulles en Caroline

Alhoewel hij het er zelf niet mee eens is, wordt hij regelmatig de beste zanger van Nederland genoemd: Jan Dulles. Samen met zijn mooie vriendin Caroline en twee kinderen James en Lina wonen ze op de prachtige dijk in Volendam.

Op 25 november 2021 werd het derde kindje van Jan en Caroline geboren: Lina. En hoewel de komst van de kleine meid een hoop geluk met zich meebrengt zijn het ook moeilijke tijden voor Jan. Op 19 december 2020 werd de allergrootste nachtmerrie van iedere ouder werkelijkheid voor Jan en Caroline. Toen overleed plotseling hun drie maanden oude dochtertje Donna. Na onderzoek bleek Donna te zijn overleden aan de gevolgen van een scheurtje in haar middenrif.

De sterfdag van Donna blijft voor altijd een beladen dag. Toen Donna’s overlijden 1 jaar geleden was schreef Jan een emotioneel bericht op Instagram. ‘Waarom moest ons dit overkomen?’ vroeg Jan zich af. Het hele bericht lees je hier.

Trouwen?

Alle fans van 100%NL Magazine konden voorafgaand aan de live sessie hun vragen aan Jan insturen. En dat werd massaal gedaan! Monique Smit stelde de ene na de andere vraag aan Jan en deze werden dan ook openhartig en uitvoerig besproken.

Ook dé vraag der vragen zat er tussen en werd dan ook gesteld: Zijn er trouwplannen? Caroline maakte er geen geheim van dat zij dolgraag wil trouwen. ‘Ik wacht tot hij me vraagt!’, jubelde ze. Monique Smit hoorde het aan en zag haar kans schoon: ‘Nou Jan, daar ga je!’. Hoewel er die avond (helaas helaas) geen aanzoek plaatsvond liet Jan wél weten waar hij op wacht. ‘Ik wacht op het juiste moment. Het lijkt mij mooi als de kinderen wat groter zijn, dan kunnen ze alles bewust meemaken.’

Wij wachten het geduldig af… 😉

Beeld: Instagram Monique Smit

Delen

Meer over Jan Dulles

WAUW: Jan Dulles deelt liefdevol vakantiekiekje met Caroline Mol
WAUW: Jan Dulles deelt liefdevol vakantiekiekje met Caroline Mol
Column Jan Dulles: 'We moeten trots zijn op onze dialecten in dit land.'
Column Jan Dulles: ‘We moeten trots zijn op onze dialecten in dit land.’
Lees alle artikelen over Jan Dulles