100%NL Magazine Jan Dulles Caroline

SMELTEN: zoontje Jan Dulles trots op zijn kleine zusje Lina

Jan Dulles en zijn vriendin Caroline zijn inmiddels de trotse ouders van een prachtige dochter, Lina. Hun zoon James is opnieuw grote broer!

James, de zoon van Jan en Caroline, is een echte lieve, grote broer. Op Instagram postte Caroline een té schattige foto van haar zoontje James, samen met zijn kleine zusje Lina. Wat is James trots op zijn kleine zusje! Onder de foto schrijft Caroline: “Hij is toch zo gek op z’n kleine zusje.” Je ziet de hartverwarmende foto hieronder:

Op de Instagram pagina van Caroline stromen de reacties op de lieve foto binnen. “Hier smelt je toch van zo mooi” schrijft een volger. Iemand anders schrijft weer: “wat lief samen”. Ook worden er veel hartjes als reactie onder de post gezet. Wij zijn het helemaal eens. Wat een prachtige foto!

Lina

25 november 2021 zag Lina het levenslicht. Met een te lieve foto maakte Jan Dulles de geboorte van zijn dochter wereldkundig. Jan: ‘Het was een voorspoedige bevalling maar ik heb weer met open mond en machteloos zitten kijken naar deze ‘oerklus’. Wat zijn vrouwen bovennatuurlijk sterk vergeleken met ons. Lina is een stevige gezonde meid van bijna 4 kilo. Moeder en kind maken het goed.’

Grote broer James

James, de zoon van Jan en Caroline, is een echte lieve, grote broer. Dat kunnen we allemaal zien op de hartverwarmende foto die Jan Dulles onlangs plaatste. Je ziet hem hier.

Donna

Lina is het derde kindje voor Jan en Caroline. 19 december 2020 was een zwarte dag voor het gezin. Toen overleed hun 3 maanden oude dochtertje Donna. Een paar maanden later maakte het stel bekend weer in verwachting te zijn van een kindje. “Met een ietwat gemengd gevoel willen wij vandaag aan jullie vertellen dat we weer een baby verwachten. Na het verdriet dat wij, en onze naaste familie de afgelopen maanden hebben hebben doorgemaakt is dit lichtpuntje, dit nieuwe leven, van harte welkom”, schreef Jan destijds.

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol en Jan Dulles.