100%NL magazine Jan Dulles Caroline Mol

Volgers Jan Dulles smelten van blauwe ogen dochter Lina!

Op Instagram post Caroline een prachtige foto van haar dochter. De vrolijke Lina laat iedereen smelten. Wat een schatje!

Dochtertje Lina

Caroline Mol deelt met haar volgers een te schattige foto van dochter Lina. Daarbij schrijft ze ‘Vijf maanden oud is ze alweer. Deze pretletter met de mooiste blauwe ogen van de wereld. De tijd gaat alweer snel maar we genieten van elk moment van de dag. Zelfs als ze huilt. Op de foto’s lijkt het of ze alleen maar lacht, maar als ze huilt moet je je oren dicht houden. Ze wordt vast een soulzangeres later. Met haar eigen kledingstijl waarschijnlijk…maar tot die tijd kies ik de kleertjes voor haar uit. Ik hou van die lichte natuurtinten.’ Op de Instagram pagina van Caroline stromen de reacties op de lieve foto binnen.’ Och wat een prachtig mooi meisje’ en ‘Zo schattig, lieve kleine pretletter’.

 

Grote broer James

James, de zoon van Jan en Caroline, is een echte lieve, grote broer. Op Instagram postte Caroline eerder een lieve foto van haar zoontje James, samen met zijn kleine zusje Lina. Onder de foto schrijft Caroline: “Hij is toch zo gek op z’n kleine zusje.” Je ziet de hartverwarmende foto hier. 

 

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol