100%NL magazine Jan Dulles Caroline Mol
Zie ook:
Delen

Caroline Mol: ‘Ik weet weinig meer van deze periode omdat ik aan het ‘overleven’ was’

Caroline blikt terug naar twee jaar geleden. Zij deelde een prachtige foto van Lina met daarbij een droevige, rakende tekst.

Caroline Mol

Caroline Mol, een nuchtere Volendamse met een sterrenstatus, heeft haar naam gevestigd als BN’er. Haar leven is verweven met muziek, liefde en familie. Caroline deelt haar hart en thuis met niemand minder dan Jan Dulles, de getalenteerde zanger van 3JS. Samen hebben ze een liefdevol thuis gevonden op de schilderachtige dijk van Volendam, waar ze hun dagen doorbrengen met het koesteren van kostbare momenten en hun prachtige kinderen.

Extreem verdriet

Op Instagram blikt Caroline regelmatig terug naar een paar jaar geleden. De ene keer is dit een mooie foto van Donna en de andere keer een foto van toen James en Lina nog klein waren. Dit keer is het een foto van Lina toen zij nog maar 3 maanden oud was.

Caroline schrijft: ‘De leeftijd van Donna toen ze ons verliet. Ik weet weinig meer van deze periode van Lina omdat ik volgens mij nog steeds aan het ‘overleven’ was. Af en toe zou ik willen dat ik het nog eens over mocht doen. Gewoon om extra te genieten van haar. Maar ik wil ook weer nooit meer terug naar die tijd vanwege het extreme verdriet om Donna natuurlijk. Enfin… zo’n puinhoop is het af en toe in mijn hoofd.’ Het is echt een mierzoete en prachtige foto, maar de woorden van Caroline raken ons wel…

https://www.instagram.com/p/C3pwv0CMYtn/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol

Delen

Meer over Caroline Mol

SMELT: Caroline Mol laat alle harten sneller kloppen met fotoreeks van Lina
SMELT: Caroline Mol laat alle harten sneller kloppen met fotoreeks van Lina
FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
Lees alle artikelen over Caroline Mol