100%NL Magazine Jan Dulles

James laat Lina schaterlachen en dat levert de liefste beelden op

James plaagt Lina in het zwembad en de kleine meid lijkt het allemaal maar goed te vinden. 'Geniet er nog maar even van dat je zusje nog niets terug kan doen', schrijft Caroline.

Gezin

Hij is één van Nederlands beste zangers, de partner van Caroline Mol en vader van James, Donna en Lina: Jan Dulles. Samen met zijn gezin woont hij op de Volendamse dijk. Jan en Caroline genieten volop van de mooiste momenten met hun zoontje James en dochtertje Lina. Deze twee kinderen laten dagelijks alle harten smelten met hun knappe en ondeugende koppies.

James en Lina

Jan, Caroline en de kinderen genieten alweer een tijdje van een vakantie in het mooie Thailand. Zij delen dagelijks de leukste, jaloersmakende foto’s en video’s van uit dit warme land. James is zo’n drie jaar ouder dan zijn kleine zusje en dat laat hij graag even merken. Hij plaagt haar maar al te graag en dat deed hij nu weer in het zwembad. James schiet met een waterpistool zijn zusje nat met water en Lina lijkt het allemaal maar goed te vinden. De kleine meid lacht er hard om en kruipt vervolgens weg. ‘Geniet er nog maar even van dat je zusje nog niets terug kan doen’, schrijft Caroline onder de video, waarin de kinderen de grootste lol hebben met elkaar. Wat is dit toch mooi om te zien. Wij worden zo vrolijk van dit mooie gezin..

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol.